BELEDİYE BAŞKANININ ÇÖP SİTEMİ

Rize 10.08.2022 - 18:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2088+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKANININ ÇÖP SİTEMİ

Rize İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz oturma yerlerinde çöpleri gelişigüzel ortaya atananlara sitemde bulundu.       MHP’li Belediye Başkanı Hakan Karagöz sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında’’  Yok yok benim İkizderelim bu değil bunu bir İkizdereli asla yapmaz..!!Yaşadığımız alanları, çevremizi temizleyerek temiz tutamayız ancak ve ancak kirletmeyerek temiz tutabiliriz. Biraz empati lütfen, biraz empati. Değerli kardeşim bu yiyip içip ol orta bıraktığın çöpünü kapının önüne gelip biri atsa ne düşünürsün. Sadece az bir empatiyle  bile bu hareketi yapmazsın biraz vicdanın varsa.!!!Geçen gün sokakta yürüyorum önümde ilçenin kelli felli.! Oturduğunda haktan, hukuktan konuşup adalet dağıtan vatandaşlarından biri yürüyor elindeki biten sigarasın fırlatıp yan tarafa atıyor..!!Etrafa baktım atabileceği bir yer var mı diye hemen üç metre sağında ve solunda sigaralıklar var..!insanımızın oturup dinlenmesi için dere kenarında ahşaptan oturma yerleri yaptık, bunları niye temiz tutamayız.                               Temizlik konusunda yoruldum     Demedim bir şey yoruldum artık,  insanımızın çevre temizlik bilinci konusunda biraz olsun empati yapmamasına çok üzülüyorum. Biz bu değiliz, her şeyi ceza ile halledemeyiz ilçe halkımızdan, esnafımızdan, ilçeye misafir olarak gelen misafirlerimizden ricam çevre temizliği konusunda empati yapmaları, İkizdere Belediyesi temizlik ekiplerine yardım etmeleri. Biz inatla çalışıyoruz çevremizi elimizden geldiğince temiz tutmaya çalışıyoruz ama bilinç olmazsa bu bizim tek başımıza başarabileceğimiz bir şey değil. Kendinizi düşünün, Ailenizi düşünün, çocuklarınızı düşünün her şeyden önemlisi çevremizi, doğamızı, doğaya verdiğiniz zararları düşünün’’ dedi.     İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz çevre temizliği konusunda geçen yıl birçok kuruluşun desteği ile ilçede temizlik kampanyası, çöp toplama programı yaparak hassasiyetini göstermişti.

Rize İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz oturma yerlerinde çöpleri gelişigüzel ortaya atananlara sitemde bulundu.
     
MHP’li Belediye Başkanı Hakan Karagöz sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında’’  Yok yok benim İkizderelim bu değil bunu bir İkizdereli asla yapmaz..!!Yaşadığımız alanları, çevremizi temizleyerek temiz tutamayız ancak ve ancak kirletmeyerek temiz tutabiliriz. Biraz empati lütfen, biraz empati. Değerli kardeşim bu yiyip içip ol orta bıraktığın çöpünü kapının önüne gelip biri atsa ne düşünürsün. Sadece az bir empatiyle  bile bu hareketi yapmazsın biraz vicdanın varsa.!!!Geçen gün sokakta yürüyorum önümde ilçenin kelli felli.! Oturduğunda haktan, hukuktan konuşup adalet dağıtan vatandaşlarından biri yürüyor elindeki biten sigarasın fırlatıp yan tarafa atıyor..!!Etrafa baktım atabileceği bir yer var mı diye hemen üç metre sağında ve solunda sigaralıklar var..!insanımızın oturup dinlenmesi için dere kenarında ahşaptan oturma yerleri yaptık, bunları niye temiz tutamayız.
                             
Temizlik konusunda yoruldum
   
Demedim bir şey yoruldum artık,  insanımızın çevre temizlik bilinci konusunda biraz olsun empati yapmamasına çok üzülüyorum. Biz bu değiliz, her şeyi ceza ile halledemeyiz ilçe halkımızdan, esnafımızdan, ilçeye misafir olarak gelen misafirlerimizden ricam çevre temizliği konusunda empati yapmaları, İkizdere Belediyesi temizlik ekiplerine yardım etmeleri. Biz inatla çalışıyoruz çevremizi elimizden geldiğince temiz tutmaya çalışıyoruz ama bilinç olmazsa bu bizim tek başımıza başarabileceğimiz bir şey değil. Kendinizi düşünün, Ailenizi düşünün, çocuklarınızı düşünün her şeyden önemlisi çevremizi, doğamızı, doğaya verdiğiniz zararları düşünün’’ dedi.
   
İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz çevre temizliği konusunda geçen yıl birçok kuruluşun desteği ile ilçede temizlik kampanyası, çöp toplama programı yaparak hassasiyetini göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi