BEN BİLDİĞİM KIVIRMA ÇAY FABRİKASINDA OLUR. BUNLARDA ...

04.08.2021 - 11:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1981+ kez okundu.
 

BEN BİLDİĞİM KIVIRMA ÇAY FABRİKASINDA OLUR. BUNLARDA ...

Rize'de ilginç çıkışları olan spor yorumcusu Alaattin Onay TV53 internet kanalında dobra açıklamalar yaptı   Benim bildiğim çay fabrikasında kıvırma olur *İngilizler futbolu bulmadı. Bulanlardan biri de Bülent Uygun Uzun yıllar yaptığı Tele Kulis programıyla Rizespor’un nabzını tutan Alahattin Onay; TV53 İnternet kanalında Spor’un Dili programıyla tekrar izleyicileriyle buluştu. Onay ilk programda yaptığı dobra açıklamalarla dikkat çekti. Rizespor sevgisini her şeyden üstün tutan sözü deplasman biletine ve dünyalık çıkarlara bağlı olmayan Onayı tebrik ediyorum….

Rize'de ilginç çıkışları olan spor yorumcusu Alaattin Onay TV53 internet kanalında dobra açıklamalar yaptı
 

Benim bildiğim çay fabrikasında kıvırma olur

*İngilizler futbolu bulmadı. Bulanlardan biri de Bülent Uygun

Uzun yıllar yaptığı Tele Kulis programıyla Rizespor’un nabzını tutan Alahattin Onay; TV53 İnternet kanalında Spor’un Dili programıyla tekrar izleyicileriyle buluştu. Onay ilk programda yaptığı dobra açıklamalarla dikkat çekti. Rizespor sevgisini her şeyden üstün tutan sözü deplasman biletine ve dünyalık çıkarlara bağlı olmayan Onayı tebrik ediyorum….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi