BEŞİKTAŞLI YILDIZ RİZESPOR YOLUNDA

Spor 20.08.2021 - 08:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2767+ kez okundu.
 

BEŞİKTAŞLI YILDIZ RİZESPOR YOLUNDA

Beşiktaş'ın ABD'li futbolcusu Tyler Boyd, siyah beyazlılar ile antrenmana çıkmadı. Takımdan ayrılması da gündemde olan yıldız futbolcunun, Süper Lig ekibi Rizespor ile transfer görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. İşte detaylar...  Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlılar kadrosuna önemli yıldızları katmaya devam ederken, diğer yandan gözler takımdan ayrılacak olan oyunculara çevrildi. Bir süredir Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Tyler Boyd, Süper Lig ekibi Rizespor ile transfer görüşmelerini sürdürmesi sebebiyle antrenmana çıkmadı. 26 yaşındaki ABD'li futbolcunun transferinin açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş'ın ABD'li futbolcusu Tyler Boyd, siyah beyazlılar ile antrenmana çıkmadı. Takımdan ayrılması da gündemde olan yıldız futbolcunun, Süper Lig ekibi Rizespor ile transfer görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. İşte detaylar... 


Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlılar kadrosuna önemli yıldızları katmaya devam ederken, diğer yandan gözler takımdan ayrılacak olan oyunculara çevrildi. Bir süredir Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Tyler Boyd, Süper Lig ekibi Rizespor ile transfer görüşmelerini sürdürmesi sebebiyle antrenmana çıkmadı. 26 yaşındaki ABD'li futbolcunun transferinin açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi