Beslediği sokak köpeği namazda yanından ayrılmadı

Trabzon 03.05.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2398+ kez okundu.
 

Beslediği sokak köpeği namazda yanından ayrılmadı

TRABZON'un Vakfıkebir ilçesinde, Hasan Çalık'ın beslediği sokak köpeği, cami dışında cuma namazı kıldığı sırada yanına geldi. Köpeğin namaz kılan Çalık'ın yanından bir an olsun ayrılmadığı görüldü. İlçede yaşayan Hasan Çalık, daha önce bitkin halde fark ettiği sokak köpeğini besledi. 'Yorgun' adı verilen köpek, açık alanda cuma namazı kılan Çalık'ın yanına geldi, patilerini omzuna koydu. Bu anları, çevredekilerce cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Görüntüler paylaşıldığı sosyal medyada ilgi gördü.    'YAPTIĞIM İYİLİĞİ UNUTMUYOR' Sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini belirten Hasan Çalık, "Karnını doyurmuştum. Bazen de ona yiyecek veriyorum. Her görünce beni takip ediyor. Sadakat ve vefa işte; ona yaptığım iyiliği unutmuyor" dedi.

TRABZON'un Vakfıkebir ilçesinde, Hasan Çalık'ın beslediği sokak köpeği, cami dışında cuma namazı kıldığı sırada yanına geldi. Köpeğin namaz kılan Çalık'ın yanından bir an olsun ayrılmadığı görüldü. İlçede yaşayan Hasan Çalık, daha önce bitkin halde fark ettiği sokak köpeğini besledi. 'Yorgun' adı verilen köpek, açık alanda cuma namazı kılan Çalık'ın yanına geldi, patilerini omzuna koydu. Bu anları, çevredekilerce cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Görüntüler paylaşıldığı sosyal medyada ilgi gördü. 

 

'YAPTIĞIM İYİLİĞİ UNUTMUYOR' Sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini belirten Hasan Çalık, "Karnını doyurmuştum. Bazen de ona yiyecek veriyorum. Her görünce beni takip ediyor. Sadakat ve vefa işte; ona yaptığım iyiliği unutmuyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi