Beton mikserinin altında kalan Aysel Naz, AYSEL NAZ, TOPRAĞA VERİLDİ

Karadeniz 23.05.2020 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1615+ kez okundu.
 

Beton mikserinin altında kalan Aysel Naz, AYSEL NAZ, TOPRAĞA VERİLDİ

AYSEL NAZ, TOPRAĞA VERİLDİ   Samsun'da iki gün önce , geri manevra yapan beton mikserinin altında kalan ve dün gece saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aysel Naz Gündüzoğlu'nun (8), cenazesi yapılan otopsinin ardından Çarşamba ilçesi Suğluca Mahallesi'ndeki evine getirildi. 2 hafta önce doğum gününü kutlayan Aysel Naz'ın annesi Hacer ile babası Yaşar Gündüzoğlu'nun taziyeleri kabul etmesinin ardından, dualar edildi ve helallik alındı. Daha sonra sosyal mesafe kuralına uyularak kılınan cenaze namazının ardından Aysel Naz'ın cenazesi Göğceli Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.    KAZA ÇÖP ATMAYA ÇIKTIĞINDA MEYDANA GELMİŞ   Aysel Naz'ın annesiyle birlikte evlerinden çöp dökmek için dışarı çıktıkları sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Aysel Naz'ın ayrıca Emre ve Berat isimli iki ağabeyinin de olduğu öğrenildi.  

AYSEL NAZ, TOPRAĞA VERİLDİ

 

Samsun'da iki gün önce , geri manevra yapan beton mikserinin altında kalan ve dün gece saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aysel Naz Gündüzoğlu'nun (8), cenazesi yapılan otopsinin ardından Çarşamba ilçesi Suğluca Mahallesi'ndeki evine getirildi. 2 hafta önce doğum gününü kutlayan Aysel Naz'ın annesi Hacer ile babası Yaşar Gündüzoğlu'nun taziyeleri kabul etmesinin ardından, dualar edildi ve helallik alındı. Daha sonra sosyal mesafe kuralına uyularak kılınan cenaze namazının ardından Aysel Naz'ın cenazesi Göğceli Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 

 

KAZA ÇÖP ATMAYA ÇIKTIĞINDA MEYDANA GELMİŞ

 

Aysel Naz'ın annesiyle birlikte evlerinden çöp dökmek için dışarı çıktıkları sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi. Aysel Naz'ın ayrıca Emre ve Berat isimli iki ağabeyinin de olduğu öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi