Binali Yıldırım: Dört mevsim konuşuyorduk, şimdi iki mevsim konuşuyoruz

KASTAMONU 17.08.2021 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2530+ kez okundu.
 

Binali Yıldırım: Dört mevsim konuşuyorduk, şimdi iki mevsim konuşuyoruz

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Bir küresel ısınma gerçeği var, iklimler değişti, mevsimler değişti, dört mevsim konuşuyorduk, şimdi iki mevsim konuşuyoruz. Dolayısıyla bu değişikliklerin dünyamızı insanlığa bir maliyeti olacak, bunu görüyoruz. Bundan sonraki tüm çabamız sadece devlet, belediye olarak değil, vatandaşlar olarak da daha bilinçli yapacağımız işleri günübirlik kararlarla değil, uzun vadeli gelecek öngörüsüyle yapmamız lazım. Aksi halde üzüntülerimiz devam eder” dedi. Bartın’da yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen Ulus ilçesi Akörensöküler ve Zafer köylerine gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, selde zarar gören vatandaşlarla sohbet edip, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Zafer köyünde gazetecilere konuşan Yıldırım, “Sel taşkınından en fazla etkilenen yer burası, gördüğünüz gibi ilk andan itibaren devletimiz tüm imkanlarıyla seferber olmuş ve vatandaşlarımızın başta hayatını kurtarmak üzere oluşan zararı giderecek tedbirleri almıştır. Burada yoğun bir çalışma var. Herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Bununla da kalmıyor bundan emin olabilirsiniz, yurdun her köşesinden 84 milyon vatandaşımızın aklı fikri burada yüreği sizinle atıyor. Bu bizim milletimizin en güzel hasletidir. En güzel özelliğidir. Üzüntülerimizi paylaşıp azaltıyoruz, sevinçlerimizi paylaşıp arttırıyoruz. Ve bu günlerde geride kalacak. Bunlardan edineceğimiz şüphesiz tecrübeler olacak. Bundan sonra bu ve buna benzer felaketlerin daha az yaşanması için de gereken gayret gösterilecek tedbirler alınacak.   ‘MEVSİMLER VE İKLİM DEĞİŞTİ’ ​Dünyadaki küresel iklim değişikliğine dikkat çeken Binali Yıldırım, “Ama şunun bilinmesi lazım, bir küresel ısınma gerçeği var, iklimler değişti, mevsimler değişti, dört mevsim konuşuyorduk, şimdi iki mevsim konuşuyoruz. Dolayısıyla bu değişikliklerin dünyamızı insanlığa bir maliyeti olacak bunu görüyoruz. Bundan sonraki tüm çabamız sadece devlet belediye olarak değil, vatandaşlar olarak da daha bilinçli yapacağımız işleri günübirlik kararlarla değil, uzun vadeli gelecek öngörüsüyle yapmamız lazım. Aksi halde üzüntülerimiz devam eder. Burada hepimize iş düşüyor. Türkiye büyük bir devlet, güçlü bir ülke Allaha şükür son bir aydır, bir yandan yangınlar güneyde yangın, kuzeyde sel, felaket ve hepsine yetişiyor. Tahrip olan, bozulan her şey yerine getirilir, ama giden can geri gelmez, burada bir yaşlı teyzemiz çocukları ve kocası kurtuldu ama, kendisi kurtulamadı. Allahtan rahmet diliyoruz. Bir daha böyle büyük felaketleri ülkemize rabbim yaşatmasın’ dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Bir küresel ısınma gerçeği var, iklimler değişti, mevsimler değişti, dört mevsim konuşuyorduk, şimdi iki mevsim konuşuyoruz. Dolayısıyla bu değişikliklerin dünyamızı insanlığa bir maliyeti olacak, bunu görüyoruz. Bundan sonraki tüm çabamız sadece devlet, belediye olarak değil, vatandaşlar olarak da daha bilinçli yapacağımız işleri günübirlik kararlarla değil, uzun vadeli gelecek öngörüsüyle yapmamız lazım. Aksi halde üzüntülerimiz devam eder” dedi. Bartın’da yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen Ulus ilçesi Akörensöküler ve Zafer köylerine gelen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, selde zarar gören vatandaşlarla sohbet edip, devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Zafer köyünde gazetecilere konuşan Yıldırım, “Sel taşkınından en fazla etkilenen yer burası, gördüğünüz gibi ilk andan itibaren devletimiz tüm imkanlarıyla seferber olmuş ve vatandaşlarımızın başta hayatını kurtarmak üzere oluşan zararı giderecek tedbirleri almıştır. Burada yoğun bir çalışma var. Herkes üzerine düşen görevi yapıyor. Bununla da kalmıyor bundan emin olabilirsiniz, yurdun her köşesinden 84 milyon vatandaşımızın aklı fikri burada yüreği sizinle atıyor. Bu bizim milletimizin en güzel hasletidir. En güzel özelliğidir. Üzüntülerimizi paylaşıp azaltıyoruz, sevinçlerimizi paylaşıp arttırıyoruz. Ve bu günlerde geride kalacak. Bunlardan edineceğimiz şüphesiz tecrübeler olacak. Bundan sonra bu ve buna benzer felaketlerin daha az yaşanması için de gereken gayret gösterilecek tedbirler alınacak.

 

‘MEVSİMLER VE İKLİM DEĞİŞTİ’ ​Dünyadaki küresel iklim değişikliğine dikkat çeken Binali Yıldırım, “Ama şunun bilinmesi lazım, bir küresel ısınma gerçeği var, iklimler değişti, mevsimler değişti, dört mevsim konuşuyorduk, şimdi iki mevsim konuşuyoruz. Dolayısıyla bu değişikliklerin dünyamızı insanlığa bir maliyeti olacak bunu görüyoruz. Bundan sonraki tüm çabamız sadece devlet belediye olarak değil, vatandaşlar olarak da daha bilinçli yapacağımız işleri günübirlik kararlarla değil, uzun vadeli gelecek öngörüsüyle yapmamız lazım. Aksi halde üzüntülerimiz devam eder. Burada hepimize iş düşüyor. Türkiye büyük bir devlet, güçlü bir ülke Allaha şükür son bir aydır, bir yandan yangınlar güneyde yangın, kuzeyde sel, felaket ve hepsine yetişiyor. Tahrip olan, bozulan her şey yerine getirilir, ama giden can geri gelmez, burada bir yaşlı teyzemiz çocukları ve kocası kurtuldu ama, kendisi kurtulamadı. Allahtan rahmet diliyoruz. Bir daha böyle büyük felaketleri ülkemize rabbim yaşatmasın’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi