Binali Yıldırım, Sivas'ta cenazeye katıldı (2)

TOKAT 30.05.2022 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2690+ kez okundu.
 

Binali Yıldırım, Sivas'ta cenazeye katıldı (2)

TOKAT VALİSİNİ ZİYARET ETTİ   AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Sivas’ın Suşehri ilçesinde, özel kalem müdürü Murat Aydın'ın annesi Olcay Aydın’ın (80) cenaze törenine katıldıktan sonra kara yolu ile Tokat'ta geldi. Yıldırım ilk olarak İstanbul'un Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevindeyken son Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği'ne atanan Numan Hatipoğlu makamında ziyaret etti. Yıldırım'ı, Valilik girişinde Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve partililer karşıladı. Valilik ziyareti çıkışında açıklama yapan Binali Yıldırım, "Bugün sevdiğimiz biri dostumuzun cenazesi vardı. Suşehri'nde, ona katıldık. Dönüş yolunda da Tokatımıza uğradık. Sayın Valimiz bildiğiniz gibi Tokat'a yeni atandı. Kendisini tebrik ettik. Başarılarının devamını diliyoruz. Tokat Havaalanımız da tamamlandı. Açılışında burada değildim. Yurt dışındaydım, katılamadım. Arkadaşlar iyi bir şekilde, sorunsuz çalıştığını ifade ettiler'' dedi.  Yıldırım, Tokat Valiliği ziyareti sonrasında Pazar ilçesine hareket etti. 

TOKAT VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Sivas’ın Suşehri ilçesinde, özel kalem müdürü Murat Aydın'ın annesi Olcay Aydın’ın (80) cenaze törenine katıldıktan sonra kara yolu ile Tokat'ta geldi. Yıldırım ilk olarak İstanbul'un Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı görevindeyken son Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği'ne atanan Numan Hatipoğlu makamında ziyaret etti. Yıldırım'ı, Valilik girişinde Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve partililer karşıladı. Valilik ziyareti çıkışında açıklama yapan Binali Yıldırım, "Bugün sevdiğimiz biri dostumuzun cenazesi vardı. Suşehri'nde, ona katıldık. Dönüş yolunda da Tokatımıza uğradık. Sayın Valimiz bildiğiniz gibi Tokat'a yeni atandı. Kendisini tebrik ettik. Başarılarının devamını diliyoruz. Tokat Havaalanımız da tamamlandı. Açılışında burada değildim. Yurt dışındaydım, katılamadım. Arkadaşlar iyi bir şekilde, sorunsuz çalıştığını ifade ettiler'' dedi.  Yıldırım, Tokat Valiliği ziyareti sonrasında Pazar ilçesine hareket etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi