BİR HAFTADA İKİ ACIYI BİRDEN YAŞADI.

Vefat 03.11.2020 - 22:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1542+ kez okundu.
 

BİR HAFTADA İKİ ACIYI BİRDEN YAŞADI.

YILDIRIM AİLESİNİN ACI GÜNÜ İzmir Rizeliler Derneği Başkanı Yusuf YILDIRIM  bir hafta içerisinde iki acıyı birden yaşadı. Bir hafta önce  annesi vefat eden YILDIRIM'ın bugünde ağabeyi ismet YILDIRIM hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi 04  Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14.00'de Rize'nin Kalkandere İlçesine bağlı Çayırlı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir. RizeninSesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet Yıldırım ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

YILDIRIM AİLESİNİN ACI GÜNÜ


İzmir Rizeliler Derneği Başkanı Yusuf YILDIRIM  bir hafta içerisinde iki acıyı birden yaşadı.


Bir hafta önce  annesi vefat eden YILDIRIM'ın bugünde ağabeyi ismet YILDIRIM hayatını kaybetti.


Merhumun cenazesi 04  Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14.00'de Rize'nin Kalkandere İlçesine bağlı Çayırlı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecektir.


RizeninSesi ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet Yıldırım ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi