BİR İKRANUR ACISI DAHA YAŞAMAMAK İÇİN HUKUKİ DÜZENLEME ŞARTTIR -

Rize 01.07.2020 - 09:15, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1698+ kez okundu.
 

BİR İKRANUR ACISI DAHA YAŞAMAMAK İÇİN HUKUKİ DÜZENLEME ŞARTTIR -

BİR İKRANUR ACISI DAHA YAŞAMAMAK İÇİN HUKUKİ DÜZENLEME ŞARTTIR - Bölgemizin değerli ilçesi Giresun'da minik yavrumuz İkranur Tirsi evinin 4 kilometre uzağında yer alan dere kenarında cansız olarak bulundu. Ülkemizin toprakları utandı, suyu utandı bu güzel yavrularımızı gömmekten. Tecavuzler ve canice katledişlerin hedefi hiç bir canlının hak etmediği bir durum olduğu gibi çocuklarımızın kati suretle maruz kalmayacağı vahşice hadiselerdir. Hayattan bir beklentisi olmayan, inanç ve imandan yoksun canilerin duruşmaları gerçekleştikten sonra en ağırı müebbet ceza alarak bu aziz milletimizin vergisini yiyecek içecek ve yatak kullanarak gidermektedir. Bu kabul edilir durum değildir. Hemşehrimiz ve Cumhurbaşkanımız liderliğinde ilgili bakan ve komisyonlarca çocuk istismarı hususunda hukuki düzenleme kararı alınması en büyük beklentimizdir. İdam bu tip aşağılık insanlarkarşısında hafif kalsa da çözümü olan bir ceza şeklidir. Rize Muhtarlar Federasyonu olarak belirli suçlar üzerine idam yasasının çıkmasını ve caydırıcı özelliği ile ülkemizin daha güvenilir duruma gelmesi en büyük temennimizdir. Bu ses, Federasyonumuz kadar halkımızın da sesidir. Selam ve saygılarımızla. Tuncay MAŞALACI Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı

BİR İKRANUR ACISI DAHA YAŞAMAMAK İÇİN HUKUKİ DÜZENLEME ŞARTTIR -


Bölgemizin değerli ilçesi Giresun'da minik yavrumuz İkranur Tirsi evinin 4 kilometre uzağında yer alan dere kenarında cansız olarak bulundu.


Ülkemizin toprakları utandı, suyu utandı bu güzel yavrularımızı gömmekten.


Tecavuzler ve canice katledişlerin hedefi hiç bir canlının hak etmediği bir durum olduğu gibi çocuklarımızın kati suretle maruz kalmayacağı vahşice hadiselerdir.


Hayattan bir beklentisi olmayan, inanç ve imandan yoksun canilerin duruşmaları gerçekleştikten sonra en ağırı müebbet ceza alarak bu aziz milletimizin vergisini yiyecek içecek ve yatak kullanarak gidermektedir.


Bu kabul edilir durum değildir. Hemşehrimiz ve Cumhurbaşkanımız liderliğinde ilgili bakan ve komisyonlarca çocuk istismarı hususunda hukuki düzenleme kararı alınması en büyük beklentimizdir.


İdam bu tip aşağılık insanlarkarşısında hafif kalsa da çözümü olan bir ceza şeklidir.


Rize Muhtarlar Federasyonu olarak belirli suçlar üzerine idam yasasının çıkmasını ve caydırıcı özelliği ile ülkemizin daha güvenilir duruma gelmesi en büyük temennimizdir.


Bu ses, Federasyonumuz kadar halkımızın da sesidir.


Selam ve saygılarımızla.



Tuncay MAŞALACI
Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi