BİR MEMLEKET HİKÂYESİ. RİZE GENÇLİK PLATFORMU

Rize 30.12.2021 - 10:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2968+ kez okundu.
 

BİR MEMLEKET HİKÂYESİ. RİZE GENÇLİK PLATFORMU

“BİR MEMLEKET HİKÂYESİ”   İki ay önce “Rize’nin içinden gelen ve içinden Rize gelenler” sloganı ile sosyal bir platform olarak Rizeli gençler tarafından kurulan “RİZE GENÇLİK PLATFORMU” İstanbul Üsküdar’da 2. kez toplandı.   Bir kafede gerçekleştirilen buluşmaya yaklaşık 40’a yakın Rizeli genç katıldı. Grupta başkanın ve herhangi bir hiyerarşi düzenin olmadığı, herkesin birer fahri başkan olduğu ve sadece sosyal bir platformdan oluşan “RİZE GENÇLİK PLATFORMU” amaç olarak; üyeleri arasında birlik, beraberlik, kardeşlik, dostuk bağlarını güçlendirip sürdürmeyi, zor anlarında birbirlerine destek olmayı, gurbette hemşeri ilişkilerini sürdürmeyi benimseyerek yola çıktı.   Yeni kurulmasına rağmen toplulukta çeşitli meslek gruplarından başarılı Rizeli gençlerin bulunması ve halihazırda öğrenimini sürdürdüren gelecek vaadeden, azimli, memleket sevdalısı, hemşeri canlısı, samimi onlarca gencin olması dikkat çekti. 
“BİR MEMLEKET HİKÂYESİ”
 

İki ay önce “Rize’nin içinden gelen ve içinden Rize gelenler” sloganı ile sosyal bir platform olarak Rizeli gençler tarafından kurulan “RİZE GENÇLİK PLATFORMU” İstanbul Üsküdar’da 2. kez toplandı.
 

Bir kafede gerçekleştirilen buluşmaya yaklaşık 40’a yakın Rizeli genç katıldı. Grupta başkanın ve herhangi bir hiyerarşi düzenin olmadığı, herkesin birer fahri başkan olduğu ve sadece sosyal bir platformdan oluşan “RİZE GENÇLİK PLATFORMU” amaç olarak; üyeleri arasında birlik, beraberlik, kardeşlik, dostuk bağlarını güçlendirip sürdürmeyi, zor anlarında birbirlerine destek olmayı, gurbette hemşeri ilişkilerini sürdürmeyi benimseyerek yola çıktı.

 
Yeni kurulmasına rağmen toplulukta çeşitli meslek gruplarından başarılı Rizeli gençlerin bulunması ve halihazırda öğrenimini sürdürdüren gelecek vaadeden, azimli, memleket sevdalısı, hemşeri canlısı, samimi onlarca gencin olması dikkat çekti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi