Bolu Belediyesi'nden öğrencilere yaz etkinlikleri

Karadeniz 02.07.2019 - 12:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2357+ kez okundu.
 

Bolu Belediyesi'nden öğrencilere yaz etkinlikleri

BOLU Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaz tatili boyunca öğrencilerin boş vakitlerini daha verimli değerlendirmesi amacıyla ücretsiz kurs ve etkinlikler düzenliyor. 2019 yılı yaz etkinlikleri kapsamında üç farklı kategoride 15 branşta kurs ile çok sayıda sosyal aktivite gerçekleştirilecek. Tüm öğrenciler, ders tekrarlarından okuma ve film saatlerine, doğa yürüyüşlerinden bisiklet turlarına, müze ve huzurevi ziyaretlerinden resim, sanat eğitimi, bağlama, gitar ve ebru sanatına kadar birçok ücretsiz kurs ve etkinliklere katılarak, yaz tatilini çok daha verimli ve eğlenceli geçirebilecek. Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisi’nde yaz etkinlikleri kapsamında farklı branşlarda görev yapan 4 öğretmen, yaklaşık 150 öğrenciye derslerinde yardımcı olacak.   Etkinliklere katılan öğrenciler, öğretmenler eşliğinde eksik konularını çalışarak yeni eğitim yılına hazır girme fırsatını yakalayacak. Etkinlikler kapsamında Kent Meydanı’ndaki Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde sanatsal kurs ve etkinlikler düzenlenecek. Ücretsiz olan kurslarda öğrenciler, resim, tezhip, minyatür, keman, bağlama, gitar ve Ebru sanatı eğitimi alabiliyor. Ayrıca öğrencilere sorumluluk aşılama, oryantring, doğa yürüyüşü, hayvan barınağı ziyareti, bisiklet turu, müze ziyareti, huzurevi ziyareti, ülkemi tanıyorum gibi pek çok aktivite sunuluyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, başlatılan yaz etkinlikleri için başvuruların devam ettiğini bildirildi.  

BOLU Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaz tatili boyunca öğrencilerin boş vakitlerini daha verimli değerlendirmesi amacıyla ücretsiz kurs ve etkinlikler düzenliyor. 2019 yılı yaz etkinlikleri kapsamında üç farklı kategoride 15 branşta kurs ile çok sayıda sosyal aktivite gerçekleştirilecek. Tüm öğrenciler, ders tekrarlarından okuma ve film saatlerine, doğa yürüyüşlerinden bisiklet turlarına, müze ve huzurevi ziyaretlerinden resim, sanat eğitimi, bağlama, gitar ve ebru sanatına kadar birçok ücretsiz kurs ve etkinliklere katılarak, yaz tatilini çok daha verimli ve eğlenceli geçirebilecek. Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisi’nde yaz etkinlikleri kapsamında farklı branşlarda görev yapan 4 öğretmen, yaklaşık 150 öğrenciye derslerinde yardımcı olacak.

 

Etkinliklere katılan öğrenciler, öğretmenler eşliğinde eksik konularını çalışarak yeni eğitim yılına hazır girme fırsatını yakalayacak. Etkinlikler kapsamında Kent Meydanı’ndaki Bolu Belediyesi Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde sanatsal kurs ve etkinlikler düzenlenecek. Ücretsiz olan kurslarda öğrenciler, resim, tezhip, minyatür, keman, bağlama, gitar ve Ebru sanatı eğitimi alabiliyor. Ayrıca öğrencilere sorumluluk aşılama, oryantring, doğa yürüyüşü, hayvan barınağı ziyareti, bisiklet turu, müze ziyareti, huzurevi ziyareti, ülkemi tanıyorum gibi pek çok aktivite sunuluyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, başlatılan yaz etkinlikleri için başvuruların devam ettiğini bildirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi