Bolu'da, kurallara uymayan taksicilere ceza kesildi

BOLU 30.09.2021 - 14:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1625+ kez okundu.
 

Bolu'da, kurallara uymayan taksicilere ceza kesildi

BOLU'da, polis ekipleri tarafından taksilere yönelik denetimde 8 sürücüye kurallara uymadığı gerekçesiyle para cezası uygulandı. Bolu Anıtpark kavşağında taksilere yönelik uygulama yapıldı. Ekipler tarafından durdurulan taksilerde, evrak, taksimetre, kısa mesafe, emniyet kemeri, cep telefonu ile koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.Yapılan denetimlerde taksimetre açmayan, aracında dezenfektan bulunmayan, emniyet kemeri takmayan ve belgesi eksik olan 8 sürücüye idari para cezası uygulandı.   TAKSİMETRE KAPALI OLUNCA, "O MÜŞTERİ SAYILMAZ" DEDİ Uygulama kapsamında durdurulan bir taksinin sürücüsüne polis, "İçeride yolcu var mı?" diye sordu. Taksici önce arka koltukta oturan kadın yolcuyu kastederek, "Evet, müşteri var." diye cevap verdi. Daha sonra polisin taksimetrenin kapalı olduğunu söylemesi üzerine taksici, "O müşteri değil. Müşteri sayılmaz" diye cevap verdi. Taksiciye, taksimetre açmadığı gerekçesiyle 652 TL para cezası uygulandı.

BOLU'da, polis ekipleri tarafından taksilere yönelik denetimde 8 sürücüye kurallara uymadığı gerekçesiyle para cezası uygulandı. Bolu Anıtpark kavşağında taksilere yönelik uygulama yapıldı. Ekipler tarafından durdurulan taksilerde, evrak, taksimetre, kısa mesafe, emniyet kemeri, cep telefonu ile koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.Yapılan denetimlerde taksimetre açmayan, aracında dezenfektan bulunmayan, emniyet kemeri takmayan ve belgesi eksik olan 8 sürücüye idari para cezası uygulandı.

 

TAKSİMETRE KAPALI OLUNCA, "O MÜŞTERİ SAYILMAZ" DEDİ Uygulama kapsamında durdurulan bir taksinin sürücüsüne polis, "İçeride yolcu var mı?" diye sordu. Taksici önce arka koltukta oturan kadın yolcuyu kastederek, "Evet, müşteri var." diye cevap verdi. Daha sonra polisin taksimetrenin kapalı olduğunu söylemesi üzerine taksici, "O müşteri değil. Müşteri sayılmaz" diye cevap verdi. Taksiciye, taksimetre açmadığı gerekçesiyle 652 TL para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi