BOLU DAĞI TÜNELLERİ TRAFİĞE ÇİFT YÖNLÜ KAPATILDI

BOLU 02.04.2022 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2349+ kez okundu.
 

BOLU DAĞI TÜNELLERİ TRAFİĞE ÇİFT YÖNLÜ KAPATILDI

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI: BOLU DAĞI TÜNELLERİ TRAFİĞE ÇİFT YÖNLÜ KAPATILDI   Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bolu Dağı Tünelinde meydana gelen heyelan sonrasında güvenlik gerekçesiyle trafiğin çift yönlü olarak kapatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yolu açmak için çalışmalarına başladığını belirtildi. Açıklamada, Bolu Dağı Tüneli'nin Düzce girişinde heyelan meydana geldiğini, Ankara yönü girişindeki 60 metrelik alanın toprakla kaplandığını kaydetti. Heyelandan dolayı Ankara yönünde 3 şeridin, İstanbul yönünde ise bir şeridin etkilendiği vurgulanan açıklamada, toprak kayması riskinin devam etmesi nedeniyle tedbir amaçlı trafiğin çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi. Açıklamada, "Trafik, İstanbul istikametinde Abant'tan, Ankara istikametinde ise Kaynaşlı'dan D100'e aktarılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz Bolu Dağı tünellerinde yolu açmak için çalışmalarına başladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı" denildi. 

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI: BOLU DAĞI TÜNELLERİ TRAFİĞE ÇİFT YÖNLÜ KAPATILDI

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bolu Dağı Tünelinde meydana gelen heyelan sonrasında güvenlik gerekçesiyle trafiğin çift yönlü olarak kapatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yolu açmak için çalışmalarına başladığını belirtildi. Açıklamada, Bolu Dağı Tüneli'nin Düzce girişinde heyelan meydana geldiğini, Ankara yönü girişindeki 60 metrelik alanın toprakla kaplandığını kaydetti. Heyelandan dolayı Ankara yönünde 3 şeridin, İstanbul yönünde ise bir şeridin etkilendiği vurgulanan açıklamada, toprak kayması riskinin devam etmesi nedeniyle tedbir amaçlı trafiğin çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi. Açıklamada, "Trafik, İstanbul istikametinde Abant'tan, Ankara istikametinde ise Kaynaşlı'dan D100'e aktarılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz Bolu Dağı tünellerinde yolu açmak için çalışmalarına başladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı" denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi