Bolu, eksi 32 dereceyle en soğuk il oldu

BOLU 19.01.2021 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2428+ kez okundu.
 

Bolu, eksi 32 dereceyle en soğuk il oldu

ABANT GÖLÜ BUZ TUTTU   Dün gece ölçülen eksi 32 derecelik sıcaklıkla en soğuk il olan Bolu'ya 40 kilometre uzaklıktaki Abant Gölü de buz tuttu. Dört mevsim ayrı güzelliğe bürünen Abant Tabiat Parkı'nda 3 gün boyunca yağan karın ardından don meydana geldi. Hava sıcaklığının dün gece eksi 22,2 olarak ölçüldüğü tabiat parkında bulunan ve çevresi 7 kilometre uzunluğunda olan gölün yüzeyi buz tuttu. Buz tutan göl, dronla havadan görüntülendi. 

ABANT GÖLÜ BUZ TUTTU

 

Dün gece ölçülen eksi 32 derecelik sıcaklıkla en soğuk il olan Bolu'ya 40 kilometre uzaklıktaki Abant Gölü de buz tuttu. Dört mevsim ayrı güzelliğe bürünen Abant Tabiat Parkı'nda 3 gün boyunca yağan karın ardından don meydana geldi. Hava sıcaklığının dün gece eksi 22,2 olarak ölçüldüğü tabiat parkında bulunan ve çevresi 7 kilometre uzunluğunda olan gölün yüzeyi buz tuttu. Buz tutan göl, dronla havadan görüntülendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi