BOMBA İDDİA. BUZLAR ERİDİ BEŞTEPE'YE DÖNÜYOR

Siyaset 15.01.2021 - 10:46, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2024+ kez okundu.
 

BOMBA İDDİA. BUZLAR ERİDİ BEŞTEPE'YE DÖNÜYOR

Berat Albayrak'la ilgili flaş iddia! Gazeteci Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Berat Albayrak arasındaki buzların eridiğini belirterek, Albayrak'ın Beştepe'de görevlendirileceğini öne sürdü. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Instagram hesabı üzerinden istifa ettikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Berat Albayrak'la ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. Albayrak'ın nerede olduğu konusunda sürekli farklı kulis bilgileri yayılırken, gazeteci Levent Gültekin, yeni bilgiler aktardı.  "15 güne kadar Beştepe'te görevlendirilecek" Halk TV ekranlarında yayınlanan 'İki Yorum' programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la damadı Berat Albayrak arasındaki buzların eridiğini öne süren Levent Gültekin, şu iddiada bulundu: "Berat Albayrak 10 ya da 15 gün içerisinde Beştepe'de göreve başlayacak..."

Berat Albayrak'la ilgili flaş iddia! Gazeteci Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Berat Albayrak arasındaki buzların eridiğini belirterek, Albayrak'ın Beştepe'de görevlendirileceğini öne sürdü.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Instagram hesabı üzerinden istifa ettikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Berat Albayrak'la ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. Albayrak'ın nerede olduğu konusunda sürekli farklı kulis bilgileri yayılırken, gazeteci Levent Gültekin, yeni bilgiler aktardı. 

"15 güne kadar Beştepe'te görevlendirilecek"

Halk TV ekranlarında yayınlanan 'İki Yorum' programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la damadı Berat Albayrak arasındaki buzların eridiğini öne süren Levent Gültekin, şu iddiada bulundu: "Berat Albayrak 10 ya da 15 gün içerisinde Beştepe'de göreve başlayacak..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi