BU ATAMA RİZE İÇİN ÖNEMLİ BİR DETAY

Rize 02.09.2020 - 09:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2996+ kez okundu.
 

BU ATAMA RİZE İÇİN ÖNEMLİ BİR DETAY

Siyasetin çalışkan ayağı bürokratlardır.     Çalışmalara uysa da uymasa da gelenektendir iktidar yeri ve zamanı olmaksızın çalıştığı bürokratları bazen değiştirir.     Geçen gün Rize’de benzer bir değişiklik yaşandı.     Rize’deki en tecrübeli İl Müdürü İsmail Hocaoğlu ansızın görevinden alındı. Gerekçe ne bilmiyorum ama 17 yıllık koltuk bir gece gidebiliyor demek ki.     Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne tarihte ilk kez bir bayan arkadaşımız ve hemşerimiz atandı.    Yalnız Kültürde değil Rize’de ilk kez bir Bayan İl Müdürü oluyor bu önemli bir detaydır.     Rize’nin yeni Turizm ve Kültür Müdürü hemşerimiz ve dostumun kızı Esra Alemdaroğlu. Aslen İkizdere’nin Güneyce köyünden. Uzun yıllar önce sağlıkta sonra Valilikte Projeler üretmekle meşgul çalışkan bir kızımız.     Rize ilk kez bir Bayan İl Müdürüne sahip oluyor.     Esra Alemdaroğlu Müdiremizden yağmurun başkenti Rize için üretken etkinlikler güzel çalışmalar bekliyoruz.     İsmail Hocaoğlu görevden alındı başka bir göreve atanmasını beklerdik. Görevden alan iradeye saygılıyız ama bunca tecrübeli insanlar kolay yetişmiyor daha güzel yerlerde de değerlendirilmesi lazım. Ayrıca nasıl olsa maaşını alacak. Etkili yerlerde görev verilmelidir.     Yazımın başlığında sırada kim var dikkat çekmeli.    Çünkü görevde olan ama iş yaptığı görülmeyen nice İl Müdürleri var. Bunlara da sıra gelmeli.    Turizmde taşları oynatan iradeden oturduğu koltuktan kopamayan bürokratlara da gereken ilgiyi göstermelerini isteriz.     Benden isim istemeyin ama insanımıza hizmet yapması gereken amirin, makamını beceriksizliği yüzünden iyi kullanamayan, haberlerde personeline yer verdiğim için çalışanlarına kızan müdürlere Rize’de artık yer olmamalıdır.       Küçük bir ildeyiz herkes herkesi tanır. Kim görev yapıyor onu da iyi biliriz.

Siyasetin çalışkan ayağı bürokratlardır.

   
Çalışmalara uysa da uymasa da gelenektendir iktidar yeri ve zamanı olmaksızın çalıştığı bürokratları bazen değiştirir.

   
Geçen gün Rize’de benzer bir değişiklik yaşandı.

   
Rize’deki en tecrübeli İl Müdürü İsmail Hocaoğlu ansızın görevinden alındı. Gerekçe ne bilmiyorum ama 17 yıllık koltuk bir gece gidebiliyor demek ki.

   
Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne tarihte ilk kez bir bayan arkadaşımız ve hemşerimiz atandı.

  
Yalnız Kültürde değil Rize’de ilk kez bir Bayan İl Müdürü oluyor bu önemli bir detaydır.

   
Rize’nin yeni Turizm ve Kültür Müdürü hemşerimiz ve dostumun kızı Esra Alemdaroğlu. Aslen İkizdere’nin Güneyce köyünden. Uzun yıllar önce sağlıkta sonra Valilikte Projeler üretmekle meşgul çalışkan bir kızımız.

   
Rize ilk kez bir Bayan İl Müdürüne sahip oluyor.

   
Esra Alemdaroğlu Müdiremizden yağmurun başkenti Rize için üretken etkinlikler güzel çalışmalar bekliyoruz.

   
İsmail Hocaoğlu görevden alındı başka bir göreve atanmasını beklerdik. Görevden alan iradeye saygılıyız ama bunca tecrübeli insanlar kolay yetişmiyor daha güzel yerlerde de değerlendirilmesi lazım. Ayrıca nasıl olsa maaşını alacak. Etkili yerlerde görev verilmelidir.

   
Yazımın başlığında sırada kim var dikkat çekmeli.

  
Çünkü görevde olan ama iş yaptığı görülmeyen nice İl Müdürleri var. Bunlara da sıra gelmeli.

  
Turizmde taşları oynatan iradeden oturduğu koltuktan kopamayan bürokratlara da gereken ilgiyi göstermelerini isteriz.

   
Benden isim istemeyin ama insanımıza hizmet yapması gereken amirin, makamını beceriksizliği yüzünden iyi kullanamayan, haberlerde personeline yer verdiğim için çalışanlarına kızan müdürlere Rize’de artık yer olmamalıdır.

     
Küçük bir ildeyiz herkes herkesi tanır. Kim görev yapıyor onu da iyi biliriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi