“BU HİKAYENİN ADI FAKİRDEN ALIP ZENGİNE VERME HİKAYESİ”

Siyaset 14.08.2022 - 16:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1885+ kez okundu.
 

“BU HİKAYENİN ADI FAKİRDEN ALIP ZENGİNE VERME HİKAYESİ”

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak yaptığı yazılı açıklamada “Ak parti milletin hikâyesidir” ifadesini kullanan Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’e adeta ateş püskürdü.   “BU HİKAYENİN ADI FAKİRDEN ALIP ZENGİNE VERME HİKAYESİ” AKP İktidarının; milleti kuru ekmeğe, yarım karpuza mahkûm ettiklerini söyleyen Bayrak açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bu milletin parasını pul ettiniz. Şimdi utanmadan milletin hikayesi diyerek, milletin aklıyla alay ediyorsunuz. Öğrencilerin alın terini heba ettiniz. Gece bekçilerine öğretmenden çok maaş vererek itibarlarıyla oynadınız. Kendi yandaşlarınıza iş, aş, rant sağlarken sizden olmayanları vatan haini ilan ettiniz. Tarımı, çiftçiyi bitirerek ülkeyi dışa bağımlı hale getirdiniz. Dini suistimal ederek insanları inancından soğutunuz. Çocuklarımızı tarikatların ellerine teslim ederek hayatlarını kararttınız. Sınırlarımızı yol geçen hanına çevirerek vatandaşın vergilerini çarçur ettiniz. Rant sağladığınız müteahhitte bu milleti sövdürdünüz. Şimdi de utanmadan, arlanmadan biz milletin hikayesiyiz diyorsunuz. Bitti bitti uyanın tatlı uykunuzdan. Bu millet gerçek hikâyeyi sandıkta yazacak, sizlere de sadece aşure dağıttınız o gün anı olarak kalacak.” Bayrak yapmış olduğu açıklamada şu açıklamalarda bulundu: “Bu hikâyenin adı askıda ekmek hikâyesi! Bu hikâyenin adı yarım karpuz hikayesi! Bu hikâyenin adı Türk lirasını pul etme hikâyesi! Bu hikâyenin adı fakirden alıp zengine verme hikayesi! Bu hikâyenin adı Ukrayna’dan buğday bekleme hikâyesi! Bu hikâyenin adı kendi yandaşına iş, aş, rant hikayesi! “Bitti bitti uyanın tatlı uykunuzdan”

Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak yaptığı yazılı açıklamada “Ak parti milletin hikâyesidir” ifadesini kullanan Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’e adeta ateş püskürdü.

 
“BU HİKAYENİN ADI FAKİRDEN ALIP ZENGİNE VERME HİKAYESİ”


AKP İktidarının; milleti kuru ekmeğe, yarım karpuza mahkûm ettiklerini söyleyen Bayrak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


“Bu milletin parasını pul ettiniz. Şimdi utanmadan milletin hikayesi diyerek, milletin aklıyla alay ediyorsunuz. Öğrencilerin alın terini heba ettiniz. Gece bekçilerine öğretmenden çok maaş vererek itibarlarıyla oynadınız. Kendi yandaşlarınıza iş, aş, rant sağlarken sizden olmayanları vatan haini ilan ettiniz. Tarımı, çiftçiyi bitirerek ülkeyi dışa bağımlı hale getirdiniz. Dini suistimal ederek insanları inancından soğutunuz. Çocuklarımızı tarikatların ellerine teslim ederek hayatlarını kararttınız. Sınırlarımızı yol geçen hanına çevirerek vatandaşın vergilerini çarçur ettiniz. Rant sağladığınız müteahhitte bu milleti sövdürdünüz. Şimdi de utanmadan, arlanmadan biz milletin hikayesiyiz diyorsunuz. Bitti bitti uyanın tatlı uykunuzdan. Bu millet gerçek hikâyeyi sandıkta yazacak, sizlere de sadece aşure dağıttınız o gün anı olarak kalacak.”
Bayrak yapmış olduğu açıklamada şu açıklamalarda bulundu:


“Bu hikâyenin adı askıda ekmek hikâyesi!
Bu hikâyenin adı yarım karpuz hikayesi!
Bu hikâyenin adı Türk lirasını pul etme hikâyesi!
Bu hikâyenin adı fakirden alıp zengine verme hikayesi!
Bu hikâyenin adı Ukrayna’dan buğday bekleme hikâyesi!
Bu hikâyenin adı kendi yandaşına iş, aş, rant hikayesi!
“Bitti bitti uyanın tatlı uykunuzdan”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi