Bu oyunla Şampiyonluk senin neyine Cim Bom.

Spor 29.04.2019 - 22:21, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2008+ kez okundu.
 

Bu oyunla Şampiyonluk senin neyine Cim Bom.

Süper Lig'in 30. haftasının kapanış maçında Atiker Konyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Karşılaşma 0-0'lık golsüz eşitlike sona ererken, Sarı-Kırmızılı ekip Başakşehir'in kaybettiği haftada lider olma fırsatını tepmiş oldu. Bu sonuçla Galatasaray puanını 60'a yükseltirken, lider Başakşehir'le olan puan farkını 2'ye düşürdü. Sarı-Kırmızılı ekip Beşiktaş'ın ise 1 puan önüne geçti.  Atiker Konyaspor ise ligdekli galibiyet hasretini 11 maça çıkardığı haftada puanını 38'e çıkardı. Maç boyunca tek bir gol pozisyonuna giremeyen Cim bom bu oyunla şampiyon olacaksa yazık Türk futboluna 

Süper Lig'in 30. haftasının kapanış maçında Atiker Konyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Karşılaşma 0-0'lık golsüz eşitlike sona ererken, Sarı-Kırmızılı ekip Başakşehir'in kaybettiği haftada lider olma fırsatını tepmiş oldu.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 60'a yükseltirken, lider Başakşehir'le olan puan farkını 2'ye düşürdü. Sarı-Kırmızılı ekip Beşiktaş'ın ise 1 puan önüne geçti. 

Atiker Konyaspor ise ligdekli galibiyet hasretini 11 maça çıkardığı haftada puanını 38'e çıkardı.

Maç boyunca tek bir gol pozisyonuna giremeyen Cim bom bu oyunla şampiyon olacaksa yazık Türk futboluna 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi