BU UÇAK RİZE'DEN İZMİR'E UÇMAYACAK MI?

09.11.2022 - 21:26, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2679+ kez okundu.
 

BU UÇAK RİZE'DEN İZMİR'E UÇMAYACAK MI?

THY'nın Kış tarifesinde edinilen bilgilere göre Ankara-Rize,İstanbul Havalimanı- Rize ve Sabiha Gökçen-Rize uçuçuşları var. Havalimanları genel mantık olarak en uzakları yakın etmek için düşünülen tesislerdir. Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna uçulamayacaksa  Rize havalimanının asli işlevini yerine getirdiğini söylemek ne kadar doğru olur. Her gün olmazsa bile haftada 2- 3 gün İzmir-Rize  seferlerinin konmasını Egede yaşayan Rize ve Bölge halkı sabırsızlıkla bekliyor.. Rizeli siyasilere ve Rizeli Genel Müdür Bilal EKŞİ'ye duyurulur.

THY'nın Kış tarifesinde edinilen bilgilere göre Ankara-Rize,İstanbul Havalimanı- Rize ve Sabiha Gökçen-Rize uçuçuşları var.


Havalimanları genel mantık olarak en uzakları yakın etmek için düşünülen tesislerdir.


Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna uçulamayacaksa  Rize havalimanının asli işlevini yerine getirdiğini söylemek ne kadar doğru olur.


Her gün olmazsa bile haftada 2- 3 gün İzmir-Rize  seferlerinin konmasını Egede yaşayan Rize ve Bölge halkı sabırsızlıkla bekliyor..


Rizeli siyasilere ve Rizeli Genel Müdür Bilal EKŞİ'ye duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi