BUGÜN RİZE'DE ÇOK BÜYÜK BİR PROVAKASYON UCUZ ATLATILDI

Siyaset 20.05.2021 - 23:31, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2917+ kez okundu.
 

BUGÜN RİZE'DE ÇOK BÜYÜK BİR PROVAKASYON UCUZ ATLATILDI

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI, iyi pARTİ gENEL bAŞKANI mERAL akşener'in Rize ziyareti esnasında meydana gelen olaylarla ilgili olaral sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunud. İŞTE AVCI'NIN O AÇIKLAMALARI 1-Kendi ülkenin Cumhurbaşkanına katil benzetmesi yapıp, iki gün sonra onun en çok destek gördüğü, en çok sevildiği ilde, baba ocağında böyle bir program hangi maksatla düzenlenir? Bunun adı provakasyon değil de nedir? 2-Sayın Akşener Cumhurbaşkanı adayı olarak daha önce de Rize’ye geldi ve hiçbir olay yaşanmadı. Bugün yaşanan durum açık bir şekilde hemşehrilerimizin taammüden tahrik edilmesi sonucu ortaya çıkmış ve Rizeliler sayın Cumhurbaşkanımız konusundaki hassasiyetlerini ortaya koymuşlardır. 3-Çok büyük bir provakasyon Rizeli hemşehrilerimizin sağduyusu sayesinde ucuz atlatıldı! Hemşehrilerimiz demokratik tepkilerini ortaya koyarken asla şiddete müracaat etmedikleri gibi Sayın Akşener’in korumaları ve yanındakiler tarafından tartaklandılar! Mağdur değil mağrursunuz! 4-Bu zor süreçte görev yapan ve olayların büyümeden önlenmesini sağlayan tüm güvenlik güçlerimize yürekten teşekkür ediyorum.
Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed AVCI, iyi pARTİ gENEL bAŞKANI mERAL akşener'in Rize ziyareti esnasında meydana gelen olaylarla ilgili olaral sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunud.


İŞTE AVCI'NIN O AÇIKLAMALARI


1-Kendi ülkenin Cumhurbaşkanına katil benzetmesi yapıp, iki gün sonra onun en çok destek gördüğü, en çok sevildiği ilde, baba ocağında böyle bir program hangi maksatla düzenlenir?

Bunun adı provakasyon değil de nedir?

2-Sayın Akşener Cumhurbaşkanı adayı olarak daha önce de Rize’ye geldi ve hiçbir olay yaşanmadı.


Bugün yaşanan durum açık bir şekilde hemşehrilerimizin taammüden tahrik edilmesi sonucu ortaya çıkmış ve Rizeliler sayın Cumhurbaşkanımız konusundaki hassasiyetlerini ortaya koymuşlardır.

3-Çok büyük bir provakasyon Rizeli hemşehrilerimizin sağduyusu sayesinde ucuz atlatıldı!


Hemşehrilerimiz demokratik tepkilerini ortaya koyarken asla şiddete müracaat etmedikleri gibi Sayın Akşener’in korumaları ve yanındakiler tarafından tartaklandılar!


Mağdur değil mağrursunuz!

4-Bu zor süreçte görev yapan ve olayların büyümeden önlenmesini sağlayan tüm güvenlik güçlerimize yürekten teşekkür ediyorum.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi