BUNU YAPANLAR İNSAN OLAMAZ. RİZE'DE KATLİAM

Rize 28.09.2022 - 15:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2436+ kez okundu.
 

BUNU YAPANLAR İNSAN OLAMAZ. RİZE'DE KATLİAM

İkizdere Rize karayolunda katledilerek yol kenarına atılan köpeklerin görüntüsü insanlık öldür dedirtti.       Dün sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda İkizdere-Rize karayolunun Güneyce-İkizdere arasında yol kenarına öldürülerek atılan birkaç köpeğin görüntüsü ilçede infialle karşılandı. Köpekleri katledenlerin araştırılmasını ve cezalandırılmasını isteyen vatandaşlar’’  yazıktır günahtır. İnsanlık adına utanç verici bir olaydır. Güneyce karayolunun kenarında katledilen hayvandır ama candır. Ne hakla böyle bir katliam yapılmıştır. İnsanlık suçu işlenmiştir. Ne ile öldürüldüklerimi bilmiyoruz ama öldürmekle kimse haklı olamaz. Yapanların en ağır cezaya çarptırılmasını istiyoruz’’  dediler.  

İkizdere Rize karayolunda katledilerek yol kenarına atılan köpeklerin görüntüsü insanlık öldür dedirtti.

     

Dün sosyal medyaya yansıyan fotoğraflarda İkizdere-Rize karayolunun Güneyce-İkizdere arasında yol kenarına öldürülerek atılan birkaç köpeğin görüntüsü ilçede infialle karşılandı. Köpekleri katledenlerin araştırılmasını ve cezalandırılmasını isteyen vatandaşlar’’  yazıktır günahtır. İnsanlık adına utanç verici bir olaydır. Güneyce karayolunun kenarında katledilen hayvandır ama candır. Ne hakla böyle bir katliam yapılmıştır. İnsanlık suçu işlenmiştir. Ne ile öldürüldüklerimi bilmiyoruz ama öldürmekle kimse haklı olamaz. Yapanların en ağır cezaya çarptırılmasını istiyoruz’’  dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi