Çatıdan düşen kar, otomobilde hasara yol açtı

BARTIN 23.01.2021 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1908+ kez okundu.
 

Çatıdan düşen kar, otomobilde hasara yol açtı

BARTIN'da yoğun kar yağışının ardından çatılarda biriken karlar hava sıcaklığının da artmasıyla düşmeye başladı. Kent merkezinde bir apartmanın çatısından düşen kar kütlesi, otomobilde hasara yol açtı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kent merkezinde 80 santime ulaşan kar yağışının ardından hava sıcaklıkları arttı. Artan sıcaklık ve yağmur yağışı nedeniyle karlar erimeye başladı. Kemerköprü Mahallesi'nde bir apartmanın çatısında biriken karlar, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Otomobilde hasar oluşurken, o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.   BELEDİYE ÇATILARI TEMİZLİYOR  Kent merkezindeki çok sayıda binanın çatısındaki kar yığınlarının yere düşme ihtimaline karşı belediye ekipleri kaldırımlara şeritler çekerek önlem aldı. İtfaiye ekipleri riskli olan çatılara merdivenle yanaşarak karları temizliyor. 

BARTIN'da yoğun kar yağışının ardından çatılarda biriken karlar hava sıcaklığının da artmasıyla düşmeye başladı. Kent merkezinde bir apartmanın çatısından düşen kar kütlesi, otomobilde hasara yol açtı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kent merkezinde 80 santime ulaşan kar yağışının ardından hava sıcaklıkları arttı. Artan sıcaklık ve yağmur yağışı nedeniyle karlar erimeye başladı. Kemerköprü Mahallesi'nde bir apartmanın çatısında biriken karlar, park halindeki otomobilin üzerine düştü. Otomobilde hasar oluşurken, o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

 

BELEDİYE ÇATILARI TEMİZLİYOR  Kent merkezindeki çok sayıda binanın çatısındaki kar yığınlarının yere düşme ihtimaline karşı belediye ekipleri kaldırımlara şeritler çekerek önlem aldı. İtfaiye ekipleri riskli olan çatılara merdivenle yanaşarak karları temizliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi