“ÇAY ÇİÇEĞİ” İSİMLİ ŞİİR KİTABI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Kültür 29.07.2021 - 08:49, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2253+ kez okundu.
 

“ÇAY ÇİÇEĞİ” İSİMLİ ŞİİR KİTABI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

“ÇAY ÇİÇEĞİ” İSİMLİ ŞİİR KİTABI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI   Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de destek verdiği Çayeli’nin kurtuluşunun 103. Yıl dönümü anısına, Çayeli temalı, “Çay Çiçeği” isimli şiir kitabı için tanıtım programı düzenlendi. Programa ilçe protokolü, siviller ve şiir kitabında şiiri bulunan tüm yazarlar katıldı.      Programda şiir yarışmasına dereceye giren şairler için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde siviller, üniversite öğrencileri, lise öğrencileri, ortaokul öğrencileri, ilkokul öğrencileri kategorisinde birinci, ikinci, üçüncü ve jüri özel ödülleri sahiplerini buldu. Ayrıca yarışmaya destek veren tüm kurumlara plaket takdim edildi. Program toplu resim çekimi ile son buldu. Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına plaketi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN aldı. 

“ÇAY ÇİÇEĞİ” İSİMLİ ŞİİR KİTABI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

 

Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de destek verdiği Çayeli’nin kurtuluşunun 103. Yıl dönümü anısına, Çayeli temalı, “Çay Çiçeği” isimli şiir kitabı için tanıtım programı düzenlendi. Programa ilçe protokolü, siviller ve şiir kitabında şiiri bulunan tüm yazarlar katıldı.   

 

Programda şiir yarışmasına dereceye giren şairler için ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde siviller, üniversite öğrencileri, lise öğrencileri, ortaokul öğrencileri, ilkokul öğrencileri kategorisinde birinci, ikinci, üçüncü ve jüri özel ödülleri sahiplerini buldu. Ayrıca yarışmaya destek veren tüm kurumlara plaket takdim edildi. Program toplu resim çekimi ile son buldu. Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına plaketi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi