ÇAY HASADI İÇİN RİZE'YE GELİYORDO. EHLİYETSİZ 1200 KM. GELDİ. AMA MÜDÜRE YAKALANDI

Rize 23.05.2020 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2833+ kez okundu.
 

ÇAY HASADI İÇİN RİZE'YE GELİYORDO. EHLİYETSİZ 1200 KM. GELDİ. AMA MÜDÜRE YAKALANDI

TRABZON İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in yüklü olduğu eşyalardan içi görülmemesi nedeniyle telsiz anonsuyla durdurulması talimatı verdiği hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa K.’nın (47) ehliyetsiz olarak, İstanbul’dan geldiği ortaya çıktı.   Of ilçesinde yaşanan ve 3 çay işçisinin öldüğü, 1 çay işçisinin de yaralandığı kaza yerinden dönen Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Kaşüstü Mahallesi'nde iSTANBUL'DN RİZE'YE ÇAY HASADI İÇİN Seyir halinde olan hafif ticari aracın içinin yüklü olduğu eşyalardan görülmediğini fark etti.   Telsiz anonsuyla aracın durdurulması ile aranması talimatını verdi. Trafik ve asayiş ekipleri de aracı durdurdu. Yapılan kontrolde sürücü Mustafa K.’nın ehliyetsiz olduğu belirlendi. Sürücünün çay toplamak için İstanbul’dan 1200 kilometre yol kat ederek, kente geldiği ortaya çıktı. Sürücü Mustafa K.'ya 2473 TL cezası yazıldı.  Araç ise sürücünün beraberinde olan ve ehliyeti bulunan baba Aziz K.’ya teslim edildi. 

TRABZON İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in yüklü olduğu eşyalardan içi görülmemesi nedeniyle telsiz anonsuyla durdurulması talimatı verdiği hafif ticari aracın sürücüsü Mustafa K.’nın (47) ehliyetsiz olarak, İstanbul’dan geldiği ortaya çıktı.

 

Of ilçesinde yaşanan ve 3 çay işçisinin öldüğü, 1 çay işçisinin de yaralandığı kaza yerinden dönen Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Kaşüstü Mahallesi'nde iSTANBUL'DN RİZE'YE ÇAY HASADI İÇİN Seyir halinde olan hafif ticari aracın içinin yüklü olduğu eşyalardan görülmediğini fark etti.

 

Telsiz anonsuyla aracın durdurulması ile aranması talimatını verdi. Trafik ve asayiş ekipleri de aracı durdurdu. Yapılan kontrolde sürücü Mustafa K.’nın ehliyetsiz olduğu belirlendi. Sürücünün çay toplamak için İstanbul’dan 1200 kilometre yol kat ederek, kente geldiği ortaya çıktı. Sürücü Mustafa K.'ya 2473 TL cezası yazıldı.  Araç ise sürücünün beraberinde olan ve ehliyeti bulunan baba Aziz K.’ya teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi