ÇAY İTHALATINI YASAKLAYACAĞIZ. KAÇAK ÇAYLARI MEYDANLARDA YAKACAĞIZ

Siyaset 01.06.2021 - 17:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1979+ kez okundu.
 

ÇAY İTHALATINI YASAKLAYACAĞIZ. KAÇAK ÇAYLARI MEYDANLARDA YAKACAĞIZ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kürsüye çıkmadan önce İkizdere’den gelen kadınları selamlayan Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında ise, “İkizdere’de verilen mücadele, sadece bugünün değil, geleceğin de mücadelesi. Mantığı talan olan bir siyasi anlayış her türlü zorluğu çıkarıyor. Neredeyse bir orduyu görevlendirecek. İkizdereliler güçlerinin farkındalar. Toplumun her kesiminden destek alıyorlar” ifadelerini kullandı.   “Çay ithalatını yasaklayacağız”     Rize ve Artvin için çayın önemine işaret eden Kılıçdaroğlu, “Karadeniz için de fındık stratejik ürün. Bölge halkının gelir düzeyinin yükselmesinin en önemli gerekçesi bu ürüne verilecek olan hakkı olan taban fiyatının verilmesidir. Çay üreticileri isyan etti, ‘verilen fiyat düşüktür’ diye. ‘Fiyatı yükseltin’ dediler. Rizeli ve Artvinli kardeşlerim çay konusunda yıllarca isyan ediyorsunuz. Oy verdiğiniz AK Parti, yıllardır Türkiye’ye çay ithal ediyor. Biz çay ithalatını yasaklayacağız. Kaçak çayı da meydanda yakacağız” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kürsüye çıkmadan önce İkizdere’den gelen kadınları selamlayan Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında ise, “İkizdere’de verilen mücadele, sadece bugünün değil, geleceğin de mücadelesi. Mantığı talan olan bir siyasi anlayış her türlü zorluğu çıkarıyor. Neredeyse bir orduyu görevlendirecek. İkizdereliler güçlerinin farkındalar. Toplumun her kesiminden destek alıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

“Çay ithalatını yasaklayacağız”
 

 

Rize ve Artvin için çayın önemine işaret eden Kılıçdaroğlu, “Karadeniz için de fındık stratejik ürün. Bölge halkının gelir düzeyinin yükselmesinin en önemli gerekçesi bu ürüne verilecek olan hakkı olan taban fiyatının verilmesidir. Çay üreticileri isyan etti, ‘verilen fiyat düşüktür’ diye. ‘Fiyatı yükseltin’ dediler. Rizeli ve Artvinli kardeşlerim çay konusunda yıllarca isyan ediyorsunuz. Oy verdiğiniz AK Parti, yıllardır Türkiye’ye çay ithal ediyor. Biz çay ithalatını yasaklayacağız. Kaçak çayı da meydanda yakacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi