ÇAY ÜRETİCİMİZE ADALET İSTİYORUZ

Siyaset 24.08.2022 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1980+ kez okundu.
 

ÇAY ÜRETİCİMİZE ADALET İSTİYORUZ

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA; 210 Bin Çay Üreticisinin  "Promosyon" Hakları için  İktidar ve Muhalefet Partilerini Göreve davet etti. Başkan USTA; acıklamasında ; Ülkemizde Promosyon Emekliye, Memura, Sözleşmeli Personele, Özele, Diyanete, Adalete herkesime var, köylü milletin efendisidir sözünün muhatabı çiftçimize neden yok? Kamu ve Özel Bankaları Milyar TL Kâr rekorları kırarken, çiftçilerimizin bu hakları neden hiçbir siyasetçimizin gündeminde değil. 210 Bin Çay Üreticimizin 10 Milyar TL yi Bulan Çay Parası ödemelerine karşılık başta Rize'li Vekillerimiz olmak üzere, Artvin, Trabzon ve Giresun Millet Vekillerimizi, İktidarından Muhalefetine kadar göreve davet ediyoruz dedi.  USTA;; Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ'nin girişimleri ile  210 Bin Çay Üreticimizin Promosyon Haklarını talep ediyoruz. Bu paralar karşılığında 700  Milyon TL ye yakın bir kazanç söz konusu olacaktır, bu da 30 Kuruş olan desteklemeye 50 Kuruş daha ilave destek verilmesidir.   ÇAYKUR Genel Müdürümüz bu konuda bir girişim de bulundu, ama malesef ki kendisine bizden başka hiçbir Siyasi Parti destek vermedi. Büyük Birlik Partisi olarak Çiftçimizin ve  Çay Üreticimizin sesi olmaya devam edeceğiz ifadelerinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA; 210 Bin Çay Üreticisinin  "Promosyon" Hakları için  İktidar ve Muhalefet Partilerini Göreve davet etti.


Başkan USTA; acıklamasında ; Ülkemizde Promosyon Emekliye, Memura, Sözleşmeli Personele, Özele, Diyanete, Adalete herkesime var, köylü milletin efendisidir sözünün muhatabı çiftçimize neden yok? Kamu ve Özel Bankaları Milyar TL Kâr rekorları kırarken, çiftçilerimizin bu hakları neden hiçbir siyasetçimizin gündeminde değil. 210 Bin Çay Üreticimizin 10 Milyar TL yi Bulan Çay Parası ödemelerine karşılık başta Rize'li Vekillerimiz olmak üzere, Artvin, Trabzon ve Giresun Millet Vekillerimizi, İktidarından Muhalefetine kadar göreve davet ediyoruz dedi. 


USTA;; Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ'nin girişimleri ile  210 Bin Çay Üreticimizin Promosyon Haklarını talep ediyoruz. Bu paralar karşılığında 700  Milyon TL ye yakın bir kazanç söz konusu olacaktır, bu da 30 Kuruş olan desteklemeye
50 Kuruş daha ilave destek verilmesidir.   ÇAYKUR Genel Müdürümüz bu konuda bir girişim de bulundu, ama malesef ki kendisine bizden başka hiçbir Siyasi Parti destek vermedi. Büyük Birlik Partisi olarak Çiftçimizin ve  Çay Üreticimizin sesi olmaya devam edeceğiz ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi