ÇAY ÜRETİCİSİNE AHKAM KESEMEZ, EMRİVAKİ YAPAMAZSSINIZ

Siyaset 01.08.2022 - 09:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2160+ kez okundu.
 

ÇAY ÜRETİCİSİNE AHKAM KESEMEZ, EMRİVAKİ YAPAMAZSSINIZ

"Hayati Yazıcı bizde üreticinin alın terini  çiğnettirmeyiz.Hodri  meydan." Memleket partisi il başkanı Muhittin Bayrak  yaptığı yazılı açıklamada "çay kanun taslağını kimseye çiğnettirmeyiz" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'ya, "Bizde üreticinin alın terini kimseye çiğnettirmeyecegiz." Diyerek meydan okudu. Bayrak: "Köylü milletin efendisidir.Siz üreticiye ahkâm kesemezsiniz. Emrivaki yapamazsınız.  Siz kendinizi köylü üreticilerin üzerinde bir yerde  konumlandıramazsınız " "Rizeli hemşerilerim size oy vermişse cumhurbaşkanımız sayesindedir, üretici razı gelmedikçe kafanıza göre çay kanunu çıkartamazsınız.Kendinize gelin ve yol yakınken bu düşüncenizden vazgeçin.Rizeli hemşerilerimin geçim kaynağı,ekmeği, aşı çaydır.Ellerinizi vatandaşın ekmeğinden,aşından çekin. Gider ayak üreticiye nasıl kazık atabilirim diye   Hesap kitap etmeyi bırakın.Edebinizle gidin." "Alın teri, helal ekmek" "Üretici sizden çay kanunu falan istemiyor,yapacağınız kanuna ve sizlere asla güvenmiyor. Hemşerilerim sizleri  oylarıyla vekil yaptı,sizi ordan indirmesinide bilir. Sn yazıcı her açıklamanızda ahkâm kesiyorsunuz unutmayın esas ahkâmı millet sandıkta keser." "Sizlere bu çay kanununu çıkarttırmaya halk olarak asla izin vermeyeceğiz" "Üretici hemşerilerim  tepkilerimizi birleştirip anayasal hakkımızı kuğlanarak meydanlarda buluşalım .Rize'deki muhalefet partiler gelin vatandaşa destek olarak bir araya gelip çalışmalar yapalım.Siyasiler, Üreticiler olarak yumruğumuzu masaya vuralım ve  asla hakkımızı yedirmeyelim. Ahkâm  kesenlerin önünde dimdik duralım, onurlu duruşumuzla yasal haklarımızı sonuna kadar kuğlanalım .Yolumuz hâk yoludur,yolumuz adalet yoludur.Savaşımız ekmek, savaşımız alın teridir.Hedefimiz adil paylaşımdır."Diyerek sözlerini tamamladı

"Hayati Yazıcı bizde üreticinin alın terini  çiğnettirmeyiz.Hodri  meydan."

Memleket partisi il başkanı Muhittin Bayrak  yaptığı yazılı açıklamada "çay kanun taslağını kimseye çiğnettirmeyiz" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'ya, "Bizde üreticinin alın terini kimseye çiğnettirmeyecegiz." Diyerek meydan okudu.

Bayrak:

"Köylü milletin efendisidir.Siz üreticiye ahkâm kesemezsiniz. Emrivaki yapamazsınız.  Siz kendinizi köylü üreticilerin üzerinde bir yerde  konumlandıramazsınız "

"Rizeli hemşerilerim size oy vermişse cumhurbaşkanımız sayesindedir, üretici razı gelmedikçe kafanıza göre çay kanunu çıkartamazsınız.Kendinize gelin ve yol yakınken bu düşüncenizden vazgeçin.Rizeli hemşerilerimin geçim kaynağı,ekmeği, aşı çaydır.Ellerinizi vatandaşın ekmeğinden,aşından çekin. Gider ayak üreticiye nasıl kazık atabilirim diye   Hesap kitap etmeyi bırakın.Edebinizle gidin."

"Alın teri, helal ekmek"

"Üretici sizden çay kanunu falan istemiyor,yapacağınız kanuna ve sizlere asla güvenmiyor. Hemşerilerim sizleri  oylarıyla vekil yaptı,sizi ordan indirmesinide bilir. Sn yazıcı her açıklamanızda ahkâm kesiyorsunuz unutmayın esas ahkâmı millet sandıkta keser."

"Sizlere bu çay kanununu çıkarttırmaya halk olarak asla izin vermeyeceğiz"

"Üretici hemşerilerim  tepkilerimizi birleştirip anayasal hakkımızı kuğlanarak meydanlarda buluşalım .Rize'deki muhalefet partiler gelin vatandaşa destek olarak bir araya gelip çalışmalar yapalım.Siyasiler, Üreticiler olarak yumruğumuzu masaya vuralım ve  asla hakkımızı yedirmeyelim. Ahkâm  kesenlerin önünde dimdik duralım, onurlu duruşumuzla yasal haklarımızı sonuna kadar kuğlanalım .Yolumuz hâk yoludur,yolumuz adalet yoludur.Savaşımız ekmek, savaşımız alın teridir.Hedefimiz adil paylaşımdır."Diyerek sözlerini tamamladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi