Çayeli İlçe Başkanı Gündem oldu. AK Parti'de değişim başlıyor!

Siyaset 02.10.2020 - 11:35, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2995+ kez okundu.
 

Çayeli İlçe Başkanı Gündem oldu. AK Parti'de değişim başlıyor!

Rize Çayeli'nde AK Parti İlçe Başkanlığı üye sayısını artırmak için kampanya başlattı. Rize Çayeli'nde AK Parti İlçe Başkanlığı yerel basına verilen ilanlarda, vatandaşa 'Üye olun, Külliye'de 1 gün geçirme fırsatını yakalayın' vaadinde bulunuldu. ''AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı'nın yayınladığı ilan dillere düşmüş. 16 bininci üye Külliye'ye götürülecekmiş. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i aradım, bu kampanyayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi. Tayyip Erdoğan bir deliği kapatıyor, il başkanı, ilçe başkanı çıkıp başka bir delik açıyor. Kardeşim bir rahat durun! Erkan Kandemir, AK Parti'de ki değişim ile ilgili "AK Parti yerinde saymayacak, değişim gerçekleşecek içimizdeki çürükler ayıklanacak." diyor'' ifadelerini kullanan Hadi Özışık Perde Arkası'nda Rize Çayeli'nde AK Parti İlçe Başkanlığı üye sayısını artırmak için kampanya başlatmasını yorumladı.  

Rize Çayeli'nde AK Parti İlçe Başkanlığı üye sayısını artırmak için kampanya başlattı.


Rize Çayeli'nde AK Parti İlçe Başkanlığı yerel basına verilen ilanlarda, vatandaşa 'Üye olun, Külliye'de 1 gün geçirme fırsatını yakalayın' vaadinde bulunuldu. ''AK Parti Çayeli İlçe Başkanlığı'nın yayınladığı ilan dillere düşmüş. 16 bininci üye Külliye'ye götürülecekmiş. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i aradım, bu kampanyayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.


Tayyip Erdoğan bir deliği kapatıyor, il başkanı, ilçe başkanı çıkıp başka bir delik açıyor. Kardeşim bir rahat durun! Erkan Kandemir, AK Parti'de ki değişim ile ilgili "AK Parti yerinde saymayacak, değişim gerçekleşecek içimizdeki çürükler ayıklanacak." diyor'' ifadelerini kullanan Hadi Özışık Perde Arkası'nda Rize Çayeli'nde AK Parti İlçe Başkanlığı üye sayısını artırmak için kampanya başlatmasını yorumladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi