ÇAYELİ’NDE ÇOK ANLAMLI BİR YÜRÜYÜŞ

Rize 13.06.2022 - 17:02, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1912+ kez okundu.
 

ÇAYELİ’NDE ÇOK ANLAMLI BİR YÜRÜYÜŞ

ÇAYELİ’NDE "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE YÜRÜYÜŞÜ" YAPILDI   Ülkemizde ve dünyada, ruh ve beden sağlığını olumsuz etkileyen zararlı alışkanlıklardan; bağımlılık yaratan tutum ve davranışlardan bireyi, aileyi ve toplumu uzak tutmak, sosyal bir görevdir. Bu sorumluluk bilinci ile Çayeli Kaymakamlığı ve Çayeli İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Bağımlılıkla Mücadele Yürüyüşü" 11 Haziran Cumartesi günü Saat 10:30’da gerçekleşti. Yürüyüşe İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL, İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇAYELİ’NDE "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE YÜRÜYÜŞÜ" YAPILDI

 

Ülkemizde ve dünyada, ruh ve beden sağlığını olumsuz etkileyen zararlı alışkanlıklardan; bağımlılık yaratan tutum ve davranışlardan bireyi, aileyi ve toplumu uzak tutmak, sosyal bir görevdir. Bu sorumluluk bilinci ile Çayeli Kaymakamlığı ve Çayeli İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Bağımlılıkla Mücadele Yürüyüşü" 11 Haziran Cumartesi günü Saat 10:30’da gerçekleşti. Yürüyüşe İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih DEMİREL, İlçe Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi