ÇAYELİ’NDE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Eğitim 13.09.2021 - 13:55, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2963+ kez okundu.
 

ÇAYELİ’NDE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

ÇAYELİ’NDE 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Çayeli Öğretmenevi ASO Kültür Merkezi'ndeki Atatürk Anıtı önünde Çelenk sunma töreni düzenlendi.  Törene Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin ŞAHİN ve okul/ kurum müdürleri katıldı. Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN'in  Öğretmenevi ASO Kültür Merkezi önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN konuşmaları ve öğrenci şiirleri ile sona erdi. Daha sonra Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN İshakoğlu İlkokulu’nun düzenlediği İlköğretim Haftası programına katıldı. Renkli görüntülerle gerçekleşen program Okul Müdürü Safiye KURT’un konuşması, öğrenci şiirleri okunmasının ardından 1. sınıfa yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz çiçeğinin verilmesi ile son buldu.
ÇAYELİ’NDE 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI


2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Çayeli Öğretmenevi ASO Kültür Merkezi'ndeki Atatürk Anıtı önünde Çelenk sunma töreni düzenlendi. 


Törene Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin ŞAHİN ve okul/ kurum müdürleri katıldı.


Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN'in  Öğretmenevi ASO Kültür Merkezi önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN konuşmaları ve öğrenci şiirleri ile sona erdi.


Daha sonra Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN İshakoğlu İlkokulu’nun düzenlediği İlköğretim Haftası programına katıldı. Renkli görüntülerle gerçekleşen program Okul Müdürü Safiye KURT’un konuşması, öğrenci şiirleri okunmasının ardından 1. sınıfa yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz çiçeğinin verilmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi