Çayımızı Güvenle Üretip Sağlıkla İçelim

Rize 18.05.2020 - 17:23, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2645+ kez okundu.
 

Çayımızı Güvenle Üretip Sağlıkla İçelim

Rize Ticaret Borsası(RTB) Kovid-19 salgınında çay üretiminde alınması gereken önlemlerin nasıl olması gerektiğini anlatan afiş ve broşürleri çay fabrikalarına ve alım yerlerine dağıtılmaya başlandı. Ayrıca güvenli üretim yapmak için üyelerimize maske dağıtımına başladık. Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde üretimin güvenilir bir şekilde devam etmesi önem arz ettiğini ifade eden RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, “Devletimiz pandemi döneminde insan sağlığını ön plana alan yaklaşımıyla dünya ülkeleri arasında ön plana çıkmıştır. Çok başarılı bir pandemi dönemi çalışmaları yürütülmüştür. Bizlerde bu başarılı çalışmalara bir nebze destek olmak amacıyla böyle bir çalışma başlattık. Unutmayalım pandemi evet azalmıştır fakat tamamen yok olmamıştır. Üretim yapacağız ama unutmayalım insan sağlığını ön plana alan üretim yapacağız. Tam bu noktada maske dağıtımına başladık. Ayrıca çay hasadı ve üretim döneminde sizlere ayrıntılı bir şekilde nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatan afiş ve broşürler bastırdık. Bu afiş ve broşürler bütün çay fabrikalarında ve alım yerlerinde asılacak. Tüm halkımızdan ricam lütfen bu tedbirlere uyarak güvenilir ve sağlıklı bir üretim sezonu geçirmeleridir. Son olarak yeni çay sezonunun bol bereketli geçmesini temenni ediyorum” dedi.   

Rize Ticaret Borsası(RTB) Kovid-19 salgınında çay üretiminde alınması gereken önlemlerin nasıl olması gerektiğini anlatan afiş ve broşürleri çay fabrikalarına ve alım yerlerine dağıtılmaya başlandı. Ayrıca güvenli üretim yapmak için üyelerimize maske dağıtımına başladık.


Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı bu zor günlerde üretimin güvenilir bir şekilde devam etmesi önem arz ettiğini ifade eden RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, “Devletimiz pandemi döneminde insan sağlığını ön plana alan yaklaşımıyla dünya ülkeleri arasında ön plana çıkmıştır. Çok başarılı bir pandemi dönemi çalışmaları yürütülmüştür. Bizlerde bu başarılı çalışmalara bir nebze destek olmak amacıyla böyle bir çalışma başlattık. Unutmayalım pandemi evet azalmıştır fakat tamamen yok olmamıştır. Üretim yapacağız ama unutmayalım insan sağlığını ön plana alan üretim yapacağız. Tam bu noktada maske dağıtımına başladık. Ayrıca çay hasadı ve üretim döneminde sizlere ayrıntılı bir şekilde nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatan afiş ve broşürler bastırdık. Bu afiş ve broşürler bütün çay fabrikalarında ve alım yerlerinde asılacak. Tüm halkımızdan ricam lütfen bu tedbirlere uyarak güvenilir ve sağlıklı bir üretim sezonu geçirmeleridir. Son olarak yeni çay sezonunun bol bereketli geçmesini temenni ediyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi