ÇAYKUR 1. SÜRGÜNDE 2020'DEN FAZLA ÇAY ALDI. ALIMLAR DEVAM EDİYOR

Rize 14.06.2021 - 10:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2149+ kez okundu.
 

ÇAYKUR 1. SÜRGÜNDE 2020'DEN FAZLA ÇAY ALDI. ALIMLAR DEVAM EDİYOR

Değerli üreticilerimiz; 2021 yılı yaş çay alımları aralıksız ve kapasitenin üzerinde devam etmektedir. Bugün itibariyle 252 Bin ton yaş çay alımı ile 2020 yılı 1.sürgün alımlarını geçmiş bulunmaktayız. Buda göstermektedir ki alımlarımız 29 günde geçen yıl ki alımın üzerine çıkmıştır. Ayrıca tüm üreticilerimizin Çaykur’a yönelmesi sonunda tam kapasite alımlar ve üretim devam etmektedir. Evsafa uygun alımlar kapasitemize uygun şekilde devam etmekte olup, bugünden itibaren limitler artarak alımlar devam edecektir.          Tüm üreticilerimize sağlık, huzur ve kolaylıklar dileriz. ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Değerli üreticilerimiz; 2021 yılı yaş çay alımları aralıksız ve kapasitenin üzerinde devam etmektedir. Bugün itibariyle 252 Bin ton yaş çay alımı ile 2020 yılı 1.sürgün alımlarını geçmiş bulunmaktayız. Buda göstermektedir ki alımlarımız 29 günde geçen yıl ki alımın üzerine çıkmıştır. Ayrıca tüm üreticilerimizin Çaykur’a yönelmesi sonunda tam kapasite alımlar ve üretim devam etmektedir. Evsafa uygun alımlar kapasitemize uygun şekilde devam etmekte olup, bugünden itibaren limitler artarak alımlar devam edecektir.

        

Tüm üreticilerimize sağlık, huzur ve kolaylıklar dileriz.


ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi