ÇAYKUR 630 İŞÇİ ALIYOR. BAŞVURULAR BAŞLADI

Rize 28.02.2022 - 11:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1882+ kez okundu.
 

ÇAYKUR 630 İŞÇİ ALIYOR. BAŞVURULAR BAŞLADI

ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (ÇAYKUR) 46 yaş çay işleme fabrikasına, kura ile alınacak 630 mevsimlik işçi için başvurular başladı.   4 Mart tarihine kadar devam edecek başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüklerine yapılıyor.  ÇAYKUR bünyesinde Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerindeki fabrikalarda çalışacak 630 işçi alımı için başvurular başladı. İşçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarına noter kurası ile 350 geçici beden işçisi, Rize Cumhuriyet Çay Fabrikası'na 19 engelli geçici işçi, Artvin Arhavi Çay Fabrikası'na 11 engelli geçici işçi; 100. Yıl Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü'ne 250 lise ve dengi okul mezunu teknik kariyerli geçici işçi alımı yapacak.  İşçi adayları kadrolara 28 Şubat - 4 Mart 2022 tarihleri arasındaki 5 iş gününde İŞKUR İl ve İlçe Müdürlükleri aracılığıyla veya İŞKUR’un internet sitesi üzerinden müracaat edebilecekler. İşe alınacak geçici işçiler 29 Mart 2022 Salı günü saat 10.00 da Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonunda İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter tarafından yapılacak olan kura çekimiyle belirlenecek.

ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (ÇAYKUR) 46 yaş çay işleme fabrikasına, kura ile alınacak 630 mevsimlik işçi için başvurular başladı.

 

4 Mart tarihine kadar devam edecek başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüklerine yapılıyor.  ÇAYKUR bünyesinde Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerindeki fabrikalarda çalışacak 630 işçi alımı için başvurular başladı. İşçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarına noter kurası ile 350 geçici beden işçisi, Rize Cumhuriyet Çay Fabrikası'na 19 engelli geçici işçi, Artvin Arhavi Çay Fabrikası'na 11 engelli geçici işçi; 100. Yıl Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü'ne 250 lise ve dengi okul mezunu teknik kariyerli geçici işçi alımı yapacak.  İşçi adayları kadrolara 28 Şubat - 4 Mart 2022 tarihleri arasındaki 5 iş gününde İŞKUR İl ve İlçe Müdürlükleri aracılığıyla veya İŞKUR’un internet sitesi üzerinden müracaat edebilecekler. İşe alınacak geçici işçiler 29 Mart 2022 Salı günü saat 10.00 da Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonunda İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter tarafından yapılacak olan kura çekimiyle belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi