ÇAYKUR’A ALINACAK HÜKÜMÜ VE ENGELLİLERİN KURASI ÇEKİLDİ.

Rize 22.12.2020 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2080+ kez okundu.
 

ÇAYKUR’A ALINACAK HÜKÜMÜ VE ENGELLİLERİN KURASI ÇEKİLDİ.

ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇAYKUR) işe alacağı 39 eski hükümlü ve 61 engelli mevsimlik işçi için kura çekimi gerçekleşti. Noter huzurunda yapılan kura çekimine pandemi dolayısıyla seyirci alınmadı.    ÇAYKUR’un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarında çalıştırmak üzere alacağı 39 eski hükümlü ve 61 engelli mevsimlik işçi için kura çekimi yapıldı. İş kanunu gereğince çalıştırılması gereken engelli ve eski hükümlü işçi kontenjanlarındaki açığın tamamlanması için yapılan işçi alımına toplam 1920 kişi başvuruda bulundu. Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi noter huzurunda yapıldı. Kura çekimini Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna, daire başkanları ve yetkili sendika temsilcileri takip etti. 61 engelli işçi alımı için 1368, 39 eski hükümlü işçi için 552 kişinin başvuru yaptığı kura çekimine pandemi dolayısıyla seyirci alınmadı.

ÇAY İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇAYKUR) işe alacağı 39 eski hükümlü ve 61 engelli mevsimlik işçi için kura çekimi gerçekleşti. Noter huzurunda yapılan kura çekimine pandemi dolayısıyla seyirci alınmadı. 

 

ÇAYKUR’un Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki fabrikalarında çalıştırmak üzere alacağı 39 eski hükümlü ve 61 engelli mevsimlik işçi için kura çekimi yapıldı. İş kanunu gereğince çalıştırılması gereken engelli ve eski hükümlü işçi kontenjanlarındaki açığın tamamlanması için yapılan işçi alımına toplam 1920 kişi başvuruda bulundu. Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi noter huzurunda yapıldı. Kura çekimini Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna, daire başkanları ve yetkili sendika temsilcileri takip etti. 61 engelli işçi alımı için 1368, 39 eski hükümlü işçi için 552 kişinin başvuru yaptığı kura çekimine pandemi dolayısıyla seyirci alınmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi