ÇAYKUR'A DAİRE BAŞKANI OLARAK ATANDI.

Rize 27.03.2021 - 09:32, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1933+ kez okundu.
 

ÇAYKUR'A DAİRE BAŞKANI OLARAK ATANDI.

ÇAYKUR İdari İşler Daire Başkanlığına Ensar Serdar Atandı! ÇAYKUR’da atamalar hiç kesmeden devam ediyor hafta sonu idari işler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu'nun ÇAYKUR Genel müdür yardımcılığına atanmasından sonra boş olan idari işler Daire Başkanlığına personel Şube Müdürlerinden Ensar Serdar Atandı... ÇAYKUR atama Rüzgarı devam ediyor.. Hafta sonu İdari işler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu ve Tarım Dairesi Başkanı Zeki Karaoğlu'nun ÇAYKUR Genel Müdür yardımcılığına atanmasından sonra boş olan İdari işler Daire Başkanlığı ve Tarım daire Başkanlığına atamalar yapıldı..   İdari işler Daire Başkanlığına ÇAYKUR Personel Şube Müdürlerinden Ensar Serdar atandı Ensar Serdar Kimdir 1961 Yalında Rize'nin Kendirli Beldesinde doğdu ÇAYKUR’da memuriyet hayatına 1986 Yılında Derepazarı Çay fabrikasında başladı.1991 Yılında Kendirli ÇAYKUR çay fabrikasına nakil oldu.1993 yılında şef olan Serdar,1996 yılında ÇAYKUR Genel Müdürlüğü personel Dairesine atandıktan sonra,98 yılında uzman olduktan sonra 2001 yılında Derepazarı Tershane Çay Fabrikasına kısım Müdürü olarak atandı. 20 10 2008 tarihinde  ÇAYKUR Genel Müdürlüğü  Personel Daire Başkalığına şube müdürü  atanmıştı. Tershane  ve proje daire Başkanlığındaki görevlerini’de  fiilen Personel Daire Başkanlında geçici olarak devam etmekle olup yaklaşık  25 yıl aralıksız görev yapan Ensar Serdar ,22 03 2021 tarihinde ÇAYKUR Genel Müdürlüğü İdari İşler Daire Başkanı olarak atandı..

ÇAYKUR İdari İşler Daire Başkanlığına Ensar Serdar Atandı!


ÇAYKUR’da atamalar hiç kesmeden devam ediyor hafta sonu idari işler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu'nun ÇAYKUR Genel müdür yardımcılığına atanmasından sonra boş olan idari işler Daire Başkanlığına personel Şube Müdürlerinden Ensar Serdar Atandı...


ÇAYKUR atama Rüzgarı devam ediyor..


Hafta sonu İdari işler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu ve Tarım Dairesi Başkanı Zeki Karaoğlu'nun ÇAYKUR Genel Müdür yardımcılığına atanmasından sonra boş olan İdari işler Daire Başkanlığı ve Tarım daire Başkanlığına atamalar yapıldı..

 

İdari işler Daire Başkanlığına ÇAYKUR Personel Şube Müdürlerinden Ensar Serdar atandı


Ensar Serdar Kimdir


1961 Yalında Rize'nin Kendirli Beldesinde doğdu


ÇAYKUR’da memuriyet hayatına 1986 Yılında Derepazarı Çay fabrikasında başladı.1991 Yılında Kendirli ÇAYKUR çay fabrikasına nakil oldu.1993 yılında şef olan Serdar,1996 yılında ÇAYKUR Genel Müdürlüğü personel Dairesine atandıktan sonra,98 yılında uzman olduktan sonra 2001 yılında Derepazarı Tershane Çay Fabrikasına kısım Müdürü olarak atandı.


20 10 2008 tarihinde  ÇAYKUR Genel Müdürlüğü  Personel Daire Başkalığına şube müdürü  atanmıştı. Tershane  ve proje daire Başkanlığındaki görevlerini’de  fiilen Personel Daire Başkanlında geçici olarak devam etmekle olup yaklaşık  25 yıl aralıksız görev yapan Ensar Serdar ,22 03 2021 tarihinde ÇAYKUR Genel Müdürlüğü İdari İşler Daire Başkanı olarak atandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi