ÇAYKUR ÇALIŞANLARINA REKOR PROMOSYON

Rize 07.10.2022 - 22:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2747+ kez okundu.
 

ÇAYKUR ÇALIŞANLARINA REKOR PROMOSYON

ÇAYKUR’DA ÇALIŞAN İŞÇİ VE MEMURLARIN PROMOSYON İHALESİNİN GÜNCELLEMESİ GÖRÜŞMELERİNDE MUTLU SON 2020 yılı Mart ayında yaptığımız 5 yıllık promosyon ihalesinin sonucunda en yüksek teklifi veren (5 yıllık 6500 TL) Yapı Kredi Bankası ile yaptığımız sözleşmenin, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oluşan ekonomik sıkıntılar ve enflasyondan dolayı yeniden güncellenmesi kaçınılmaz bir hal almıştı. Öz Gıda-İş Sendikası olarak bunun bilincinde ve üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Çaykur Genel Müdürlüğümüz ve Yapı Kredi Bankası ile sürekli ve yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdik. Üyelerimizden aldığımız güç ile gerçekleştirdiğimiz bu yoğun ve yorucu çalışmaların neticesinde Yapı Kredi Bankası yetkililerini ikna ederek bu konuyu çözüme kavuşturduk. İki aylık yorucu mücadelemizin sonunda elde ettiğimiz kazanımlarımızın, üyelerimizi memnun etmesi en büyük temennimiz olup, şevkimizi ve çalışma azmimizi arttıracaktır. Yapılan anlaşma ile 39 ay için, Kadrolu işçiler ve memurlar toplam 30.000TL, Mevsimlik işçiler toplam 15000 TL promosyon ödemesi alacaktır. Bu ödemeler peşin olarak hesaplara aktarılacaktır. Ödemeler en kısa sürede yapılacak olup, kesin ödeme tarihiyle ilgili açıklama yapılacaktır. Bizlere bu sürecin her aşamasında verdikleri destekten ötürü Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Ayrıca süreci birlikte yürüttüğümüz Enerji Bir-Sen Rize Şube Başkanı Abdulkadir Yavaşi ve Yönetimine teşekkür eder, işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.   ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI D.KARADENİZ RİZE ŞUBE BAŞKANLIĞI

ÇAYKUR’DA ÇALIŞAN İŞÇİ VE MEMURLARIN PROMOSYON İHALESİNİN GÜNCELLEMESİ GÖRÜŞMELERİNDE MUTLU SON


2020 yılı Mart ayında yaptığımız 5 yıllık promosyon ihalesinin sonucunda en yüksek teklifi veren (5 yıllık 6500 TL) Yapı Kredi Bankası ile yaptığımız sözleşmenin, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oluşan ekonomik sıkıntılar ve enflasyondan dolayı yeniden güncellenmesi kaçınılmaz bir hal almıştı. Öz Gıda-İş Sendikası olarak bunun bilincinde ve üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Çaykur Genel Müdürlüğümüz ve Yapı Kredi Bankası ile sürekli ve yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdik. Üyelerimizden aldığımız güç ile gerçekleştirdiğimiz bu yoğun ve yorucu çalışmaların neticesinde Yapı Kredi Bankası yetkililerini ikna ederek bu konuyu çözüme kavuşturduk. İki aylık yorucu mücadelemizin sonunda elde ettiğimiz kazanımlarımızın, üyelerimizi memnun etmesi en büyük temennimiz olup, şevkimizi ve çalışma azmimizi arttıracaktır.


Yapılan anlaşma ile 39 ay için, Kadrolu işçiler ve memurlar toplam 30.000TL, Mevsimlik işçiler toplam 15000 TL promosyon ödemesi alacaktır. Bu ödemeler peşin olarak hesaplara aktarılacaktır. Ödemeler en kısa sürede yapılacak olup, kesin ödeme tarihiyle ilgili açıklama yapılacaktır.


Bizlere bu sürecin her aşamasında verdikleri destekten ötürü Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve Yönetimine teşekkür ediyoruz.


Ayrıca süreci birlikte yürüttüğümüz Enerji Bir-Sen Rize Şube Başkanı Abdulkadir Yavaşi ve Yönetimine teşekkür eder, işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

 

ÖZ GIDA-İŞ SENDİKASI

D.KARADENİZ RİZE ŞUBE BAŞKANLIĞI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi