ÇAYKUR Camiasının Acı Günü

Vefat 14.09.2019 - 21:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2603+ kez okundu.
 

ÇAYKUR Camiasının Acı Günü

ÇAYKUR AİLESİNİN ACI GÜNÜ   Çaykur Genel Müdür YArdımcısı ve Yönetim kurulu üyesi Süleyman PINARBAŞ'ın annesi Hacı Hatice Pınarbaş yaşlılığa bağlı organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti. Çaykur Ankara Bölge Müdürü ismail PINARBAŞ'ında annesi , Sahil Camii imamı cemal Taşçı'nın da halası olan  92 yaşındaki merhumenin cenazesi 15 Eylül 2019 Pazar günü Rize'nin Pazar İlçesi Sahil Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sivrikale Köyündeki ile kabristanlığına defnedilecektir.

ÇAYKUR AİLESİNİN ACI GÜNÜ
 

Çaykur Genel Müdür YArdımcısı ve Yönetim kurulu üyesi Süleyman PINARBAŞ'ın annesi Hacı Hatice Pınarbaş yaşlılığa bağlı organ yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti.


Çaykur Ankara Bölge Müdürü ismail PINARBAŞ'ında annesi , Sahil Camii imamı cemal Taşçı'nın da halası olan  92 yaşındaki merhumenin cenazesi 15 Eylül 2019 Pazar günü Rize'nin Pazar İlçesi Sahil Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sivrikale Köyündeki ile kabristanlığına defnedilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi