ÇAYKUR’da Hedef Doğulu Tiryakileri Sağlıklı Çayla Tanıştırmak

Rize 11.10.2019 - 14:20, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1684+ kez okundu.
 

ÇAYKUR’da Hedef Doğulu Tiryakileri Sağlıklı Çayla Tanıştırmak

ÇAYKUR’da Hedef Doğulu Tiryakileri Sağlıklı Çayla Tanıştırmak  Hem satışlarını arttırmak hem de tüketicilerine sağlıklı ürünler sunmak isteyen ÇAYKUR bir yandan Türkiye genelindeki bayilerini Rize’de ağırlayıp görüş alışverişinde bulunurken bir yandan da kurumun tüketici bazında temsilcileri olan bayilerinin ÇAYKUR’un yapısını tanımaları sağlandı. Öte yandan  kaçak çay diye bilinen ithal çayların çokça tüketildiği Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki çay tiryakilerinin damak tadına uygun ürünler geliştirip bu bölgedeki vatandaşların sağlıklı Türk çayını tüketmelerini sağlamak için projeler üretiyor.   ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, beraberinde Çay Tarım Dairesi Başkanı Zeki Karaoğlu ve İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu ile birlikte ÇAYKUR Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde Erzurum, Mersin ve Diyarbakır bayileriyle bir araya gelerek yapılabilecek olan çalışmalar için yol haritası belirlendi. Bölge insanın damak tadının ithal çaya alışkın olduğu için bu damak tadına yakın yeni ürünlerin bölgeye has paket ve isimlerle bu bölgelere özel olarak tasarlanmasına karar verildi. 

ÇAYKUR’da Hedef Doğulu Tiryakileri Sağlıklı Çayla Tanıştırmak 


Hem satışlarını arttırmak hem de tüketicilerine sağlıklı ürünler sunmak isteyen ÇAYKUR bir yandan Türkiye genelindeki bayilerini Rize’de ağırlayıp görüş alışverişinde bulunurken bir yandan da kurumun tüketici bazında temsilcileri olan bayilerinin ÇAYKUR’un yapısını tanımaları sağlandı.


Öte yandan  kaçak çay diye bilinen ithal çayların çokça tüketildiği Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki çay tiryakilerinin damak tadına uygun ürünler geliştirip bu bölgedeki vatandaşların sağlıklı Türk çayını tüketmelerini sağlamak için projeler üretiyor.  


ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, beraberinde Çay Tarım Dairesi Başkanı Zeki Karaoğlu ve İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç Hatinoğlu ile birlikte ÇAYKUR Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde Erzurum, Mersin ve Diyarbakır bayileriyle bir araya gelerek yapılabilecek olan çalışmalar için yol haritası belirlendi. Bölge insanın damak tadının ithal çaya alışkın olduğu için bu damak tadına yakın yeni ürünlerin bölgeye has paket ve isimlerle bu bölgelere özel olarak tasarlanmasına karar verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi