ÇAYKUR'DAN ÇOK ÖNEMLİ 3. SÜRGÜN AÇIKLAMASI

Rize 08.09.2021 - 13:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2924+ kez okundu.
 

ÇAYKUR'DAN ÇOK ÖNEMLİ 3. SÜRGÜN AÇIKLAMASI

Değerli üreticilerimiz,   Bilindiği gibi 3.sürgün yaş çay kampanyası 31 Ağustos 2021 tarihinde başlamış olup devam etmektedir. Bugün itibariyle 63 bin ton yaş çay  alımı gerçekleşmiştir. Fabrikalarımızda ilk 3 gün 100 kg dan yoğunluk olan fabrikalarımızda 50 Kg dan ve tam gün kapasiteye ulaşan Fabrikalarda ise 20-25 Kg bandında alımlarımız devam etmektedir. Yoğunluk olmayan diğer Fabrikalarımızda ise  en az 50 kg alım limiti devam etmektedir.     Bilinmeli ki 400 Kg kota, belirlenen limitlerle ortalama 10 günde doldurulmakta ve yaş çay bitmiş olmaktadır. Üreticilerimizin hep yanında olan Çaykur bundan sonrada üreticilerimizin  yanında olacaktır. Çay bizim ekmeğimiz her şeyimiz. Gerekli hassasiyeti göstermeliyiz.   Üreticilerimize Sağlık sıhhatli günler dileriz. ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Değerli üreticilerimiz,
 
Bilindiği gibi 3.sürgün yaş çay kampanyası 31 Ağustos 2021 tarihinde başlamış olup devam etmektedir. Bugün itibariyle 63 bin ton yaş çay  alımı gerçekleşmiştir. Fabrikalarımızda ilk 3 gün 100 kg dan yoğunluk olan
fabrikalarımızda 50 Kg dan ve tam gün kapasiteye ulaşan Fabrikalarda ise 20-25 Kg bandında alımlarımız devam etmektedir. Yoğunluk olmayan diğer Fabrikalarımızda ise  en az 50 kg alım limiti devam etmektedir.
 
 
Bilinmeli ki 400 Kg kota, belirlenen limitlerle ortalama 10 günde doldurulmakta ve yaş çay bitmiş olmaktadır.
Üreticilerimizin hep yanında olan Çaykur bundan sonrada üreticilerimizin  yanında olacaktır. Çay bizim ekmeğimiz her şeyimiz. Gerekli hassasiyeti göstermeliyiz.
 
Üreticilerimize Sağlık sıhhatli günler dileriz.

ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi