ÇAYKUR'DAN İSTANBUL'DA ÇAY SATIŞ MAĞAZASI

Rize 21.01.2021 - 14:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 7619+ kez okundu.
 

ÇAYKUR'DAN İSTANBUL'DA ÇAY SATIŞ MAĞAZASI

ÇAYKUR tüm ürünlerini bir arada çay tiryakilerinin beğenisine sunmak amacıyla açmaya başladığı Çay satış Mağazalarının 6.sını İstanbul’da açtı. Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş, ÇAYKUR bayileri ve vatandaşların katılımıyla ÇAYKUR’un Sarıyer’deki Bölge Müdürlüğü hinterlandında açılan mağaza ilk günden yoğun ilgi gördü. Tüketiciler ÇAYKUR’un tüm ürünlerine tek çatı altında ulaşacak Hedeflerinin çay tiryakilerinin ÇAYKUR’un mevcut ve yeni çıkan ürünlerini bir arada görüp kendi damak tadına ve bütçesine uygun olan ürünü alması ve diğer taraftan ÇAYKUR’un ürün zenginliğini göstermek olduğunu belirten Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim: “Mağazalarımızın ilkini Rize Merkez’de Genel Müdürlük binamızın önünde açtık. Daha sonra Tirebolu ardından Kemalpaşa, Cumhuriyet ve en son Erzurum Satış Mağazamızı açmıştık.  Şimdi de İstanbul'daki mağazamızı açtık. Bir sonraki mağazamızı ise Mart ayı sonunda Ankara'da açacağız. Mağazalarımız açmamızdaki amacımız ürünlerimizin tamamını tüketicilerimizin bir arada görebilmesi dokunabilmesi böyle bir çay da var mı diyebilmesi, kalitesini, rengini, çeşidini ve kendine göre ebadını seçip kararını bütçesini ekonomisine göre verebilmesi için her türlü çayımızı bu şekilde tüketicilerimizin beğenisine sunmak. Bunu da güzel bir konseptle yapalım istedik. Yaklaşık 90 çeşit ürünümüz tüketicilerimize zaten ulaşıyordu ancak istedik ki insanlarımız bütün çeşitlerimizi ve kendi bölgelerine özel ürettiğimiz ürünümüzü tek çatı altında bulabilsin. Hem bizim hem de tüketicilerimiz için güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum.  İnşallah mağazalarımızın tüm illerde açılması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi. İstanbul’a özel Ayasofya Çayı Mağazaların açıldıkları bölgelere özel ürünler ürettiklerini belirten Çaykur Genel Müdürü Alim: “Her mağazamıza özel, o bölgeye ait bir sembolü taşıyan ve sadece o mağazada satılmak üzere özel bir çeşidi yapalım istedik. Erzurum'dakine Palandöken Çifte Minare sembolleri içeren paketiyle Palandöken çayı, İstanbul'daki mağazamızda satılacak olan İstanbul'la özdeşleşen ve İstanbul için en özel olabilecek ismi Ayasofya diye belirledik ve bu anlamda içerisinde elek altı özel çayımızdan dolum yaparak tüketicilerimizin damak tadına sunduk. İnşallah beğenilir” dedi.

ÇAYKUR tüm ürünlerini bir arada çay tiryakilerinin beğenisine sunmak amacıyla açmaya başladığı Çay satış Mağazalarının 6.sını İstanbul’da açtı.


Genel Müdür Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş, ÇAYKUR bayileri ve vatandaşların katılımıyla ÇAYKUR’un Sarıyer’deki Bölge Müdürlüğü hinterlandında açılan mağaza ilk günden yoğun ilgi gördü.


Tüketiciler ÇAYKUR’un tüm ürünlerine tek çatı altında ulaşacak


Hedeflerinin çay tiryakilerinin ÇAYKUR’un mevcut ve yeni çıkan ürünlerini bir arada görüp kendi damak tadına ve bütçesine uygun olan ürünü alması ve diğer taraftan ÇAYKUR’un ürün zenginliğini göstermek olduğunu belirten Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim: “Mağazalarımızın ilkini Rize Merkez’de Genel Müdürlük binamızın önünde açtık. Daha sonra Tirebolu ardından Kemalpaşa, Cumhuriyet ve en son Erzurum Satış Mağazamızı açmıştık.  Şimdi de İstanbul'daki mağazamızı açtık. Bir sonraki mağazamızı ise Mart ayı sonunda Ankara'da açacağız.


Mağazalarımız açmamızdaki amacımız ürünlerimizin tamamını tüketicilerimizin bir arada görebilmesi dokunabilmesi böyle bir çay da var mı diyebilmesi, kalitesini, rengini, çeşidini ve kendine göre ebadını seçip kararını bütçesini ekonomisine göre verebilmesi için her türlü çayımızı bu şekilde tüketicilerimizin beğenisine sunmak. Bunu da güzel bir konseptle yapalım istedik. Yaklaşık 90 çeşit ürünümüz tüketicilerimize zaten ulaşıyordu ancak istedik ki insanlarımız bütün çeşitlerimizi ve kendi bölgelerine özel ürettiğimiz ürünümüzü tek çatı altında bulabilsin. Hem bizim hem de tüketicilerimiz için güzel bir hizmet olduğunu düşünüyorum.  İnşallah mağazalarımızın tüm illerde açılması için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


İstanbul’a özel Ayasofya Çayı


Mağazaların açıldıkları bölgelere özel ürünler ürettiklerini belirten Çaykur Genel Müdürü Alim: “Her mağazamıza özel, o bölgeye ait bir sembolü taşıyan ve sadece o mağazada satılmak üzere özel bir çeşidi yapalım istedik. Erzurum'dakine Palandöken Çifte Minare sembolleri içeren paketiyle Palandöken çayı, İstanbul'daki mağazamızda satılacak olan İstanbul'la özdeşleşen ve İstanbul için en özel olabilecek ismi Ayasofya diye belirledik ve bu anlamda içerisinde elek altı özel çayımızdan dolum yaparak tüketicilerimizin damak tadına sunduk. İnşallah beğenilir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi