ÇAYKUR EN YENİ ÜRÜNLERİ İLE RİZE GÜNLERİNDE

Rize 26.05.2022 - 14:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1576+ kez okundu.
 

ÇAYKUR EN YENİ ÜRÜNLERİ İLE RİZE GÜNLERİNDE

Çaykur, yeni ürünleri ile Rize Günleri'nde   Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından İstanbul'da bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Rize Günleri'nde Çaykur yeni ürünleri ile yerini aldı. Ziyaretçiler, Çaykur'un ürünlerine ilgi gösterdi.   RİDEF tarafından Rize Valiliği himayesinde İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 12'nci Rize Günleri'nde Çaykur, kurduğu stantla yerini aldı. Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim de stantta misafirleri ağırladı, yeni çay çeşitleri hakkında bilgiler verdi. Çaykur standına ilgi gösteren ziyaretçiler, yeni ürünlerle tanıştı.   Rize Günleri'nde uzaya çay gönderme etkinliği de gerçekleştirildi. Sepete yerleştirilen Çaykur çayı, GPS cihazı takılı 2 metre çapındaki helyum dolu balonla uçuruldu.  Gökyüzüne doğru çıktıktan sonra stratosfer tabakasında patlaması beklenen balona bağlı sepet çaylarla birlikte paraşütle tekrar yeryüzüne inecek. Çay sepetinin nereye düşeceği ise cihazla takip edilecek.    

Çaykur, yeni ürünleri ile Rize Günleri'nde

 

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından İstanbul'da bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Rize Günleri'nde Çaykur yeni ürünleri ile yerini aldı. Ziyaretçiler, Çaykur'un ürünlerine ilgi gösterdi.

 
RİDEF tarafından Rize Valiliği himayesinde İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 12'nci Rize Günleri'nde Çaykur, kurduğu stantla yerini aldı. Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim de stantta misafirleri ağırladı, yeni çay çeşitleri hakkında bilgiler verdi. Çaykur standına ilgi gösteren ziyaretçiler, yeni ürünlerle tanıştı.  

Rize Günleri'nde uzaya çay gönderme etkinliği de gerçekleştirildi. Sepete yerleştirilen Çaykur çayı, GPS cihazı takılı 2 metre çapındaki helyum dolu balonla uçuruldu.  Gökyüzüne doğru çıktıktan sonra stratosfer tabakasında patlaması beklenen balona bağlı sepet çaylarla birlikte paraşütle tekrar yeryüzüne inecek. Çay sepetinin nereye düşeceği ise cihazla takip edilecek.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi