ÇAYKUR TAM KAPASİTE YAŞ ÇAY ALIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

Eğitim 21.07.2021 - 21:25, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2744+ kez okundu.
 

ÇAYKUR TAM KAPASİTE YAŞ ÇAY ALIMLARINI SÜRDÜRÜYOR

ÇAYKUR, Kurban Bayramı dolayısıyla arife ve 1'inci gün için ara verdiği yaş çay alımlarına bugün itibariyle yeniden tam kapasite olarak başladı. Çaykur'un selden etkilenen iki fabrikası da üretime geçti.     Çaykur, 2'inci sürgün yaş çay alımlarına 2 günlük aranın ardından yeniden başladı. Kurban Bayramı dolayısıyla arife ve 1'inci gün için ara verdiği yaş çay alımlarına bugün itibariyle yeniden başlayan Çaykur, tam kapasite alımlarını sürdürüyor. 1'inci sürgünde tarihinin en fazla yaş çay alımını gerçekleştiren Çaykur, ikinci sürgüne de hazırlıklı girdi. Tam kapasite çalışan fabrikalarda üretim aksamadan sürüyor.   SELDEN ETKİLENEN 2 FABRİKA DEVREDE   Rize'de metrekareye yağan 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlardan Çaykur'a ait Büyükköy ve Ambarlık Çay Fabrikaları da etkilenmişti. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve ekibinin sıkı koordinesi ile sürdürülen çalışmalarla fabrikalar yeniden üretime alındı.     GENEL MÜDÜR SAHADA   Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, 1'inci sürgünde olduğu gibi beraberinde genel müdür yardımcıları ve daire başkanları ile birlikte fabrika ve alım yerlerini denetlemeyi sürdürüyor. Alım ve üretimin aksamadan tam kapasite sürdürülmesi için çalışma yürüten Genel Müdür ve ekibi erken saatlerden itibaren Rize, Trabzon ve Artvin’de denetimlerini sürdürüyor.   Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, üretici, çalışan ve sanayicilerin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

ÇAYKUR, Kurban Bayramı dolayısıyla arife ve 1'inci gün için ara verdiği yaş çay alımlarına bugün itibariyle yeniden tam kapasite olarak başladı. Çaykur'un selden etkilenen iki fabrikası da üretime geçti.  

 
Çaykur, 2'inci sürgün yaş çay alımlarına 2 günlük aranın ardından yeniden başladı. Kurban Bayramı dolayısıyla arife ve 1'inci gün için ara verdiği yaş çay alımlarına bugün itibariyle yeniden başlayan Çaykur, tam kapasite alımlarını sürdürüyor. 1'inci sürgünde tarihinin en fazla yaş çay alımını gerçekleştiren Çaykur, ikinci sürgüne de hazırlıklı girdi. Tam kapasite çalışan fabrikalarda üretim aksamadan sürüyor.
 
SELDEN ETKİLENEN 2 FABRİKA DEVREDE
 
Rize'de metrekareye yağan 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlardan Çaykur'a ait Büyükköy ve Ambarlık Çay Fabrikaları da etkilenmişti. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve ekibinin sıkı koordinesi ile sürdürülen çalışmalarla fabrikalar yeniden üretime alındı.  
 
GENEL MÜDÜR SAHADA
 
Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, 1'inci sürgünde olduğu gibi beraberinde genel müdür yardımcıları ve daire başkanları ile birlikte fabrika ve alım yerlerini denetlemeyi sürdürüyor. Alım ve üretimin aksamadan tam kapasite sürdürülmesi için çalışma yürüten Genel Müdür ve ekibi erken saatlerden itibaren Rize, Trabzon ve Artvin’de denetimlerini sürdürüyor.
 

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, üretici, çalışan ve sanayicilerin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi