CEBİR HOCANIN SPORCULARI RİZE'YE MADALYALARLA DÖNÜYOR

Spor 29.06.2022 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3396+ kez okundu.
 

CEBİR HOCANIN SPORCULARI RİZE'YE MADALYALARLA DÖNÜYOR

Kick Boks sporunun Rize'deki  marka ismi antrenör  Ahmet CEBİR Kocaeli'nde düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.   Cebir RizeninSesi'ne yaptığı açıklamada; Türkiye Şampiyonası öncesı Beynımde pıhtı atması nedenıyle yaşamiş olduğum sağlık sorunları sebebıyle yeterlı bir hazırlık donemı gecirme imkanımız olammasına rağmen   20 - 27 Hazıran 2022 rarıhlerı arasında Kocaeli ılınde düzelenen ve 5000 sporcunun katılımıyla gerçekleşen büyükler gençler yıldızlar mınıkler bay bayan Türkiye Kıckboks şampıyonasına 6 sporcumuzla  katıldık, yeterlı bir şekilde  hazırlanamamıza rağmen büyük bır başarıya imza atarak 6 sporcumuz   Riizemıze madalya kazandırdılar.   Çaykur Rızespor kulubü adına dövüşen sporcularımızdan büyük bayanlarda Tuğba Erdoğan Türkiye üçüncüsü,  Melısa Çelık Türkiye üçüncüsü,  Genç bayanlarda Cemren Temızel Turkıye şampıyonu olarak İtalya'da yapılacak gençler Dünya şampıyonasında mıllı takıma secıldıler. Yıldız erkeklerde yeğenım ve sporcum Orkun Memişoğlu ıse sıkletınin en ıyı sporcusunu  yenerek yarı fınale çıkmasına rağmen ayak parmağının kırılması nedenıyle yarı fınal macına çıkamayarak çok rahat bir şekilde şampıyon olacağı sıklette sakatlığı nedenıyle malesef Türkiye üçüncüluğuyle yetınmek zorunda kalmiştır   Ayrıca Rıze Kardeşlerspor klubü adına dövüşen sporcularımız  Alperen Uzun genc erkekler Türkiye ıkıncısı,  Emır Bırıncı ıse Yıldız erkekler Türkiye üçüncüsü olmuştur.   Öncelıkle bu başarıları bize nasıp eden ALEMLERİN rabbı Allah'ıma hamd edıyorum. Emeklerını boşa çıkarmadıkları için tum sporcularımı tebrık eder çaykur Rızespor kulubüne teşekkür ederim . Ayrıca sosyal hayatımın her anında ve her  zaman yanımda olduğu gıbı maçlarda da köşede bir an olsun benı yanlız bırakmayarak elınden gelen desteğını esırgemeyen hatta fazlasını yapan can kardeşim Ergun Çakmakcı hocamıza da sonsuz şükranlarımı sunarak teşekkürler ediyorum

Kick Boks sporunun Rize'deki  marka ismi antrenör  Ahmet CEBİR Kocaeli'nde düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Cebir RizeninSesi'ne yaptığı açıklamada; Türkiye Şampiyonası öncesı Beynımde pıhtı atması nedenıyle yaşamiş olduğum sağlık sorunları sebebıyle yeterlı bir hazırlık donemı gecirme imkanımız olammasına rağmen   20 - 27 Hazıran 2022 rarıhlerı arasında Kocaeli ılınde düzelenen ve 5000 sporcunun katılımıyla gerçekleşen büyükler gençler yıldızlar mınıkler bay bayan Türkiye Kıckboks şampıyonasına 6 sporcumuzla  katıldık, yeterlı bir şekilde  hazırlanamamıza rağmen büyük bır başarıya imza atarak 6 sporcumuz   Riizemıze madalya kazandırdılar.

 

Çaykur Rızespor kulubü adına dövüşen sporcularımızdan büyük bayanlarda Tuğba Erdoğan Türkiye üçüncüsü,  Melısa Çelık Türkiye üçüncüsü,  Genç bayanlarda Cemren Temızel Turkıye şampıyonu olarak İtalya'da yapılacak gençler Dünya şampıyonasında mıllı takıma secıldıler.


Yıldız erkeklerde yeğenım ve sporcum Orkun Memişoğlu ıse sıkletınin en ıyı sporcusunu  yenerek yarı fınale çıkmasına rağmen ayak parmağının kırılması nedenıyle yarı fınal macına çıkamayarak çok rahat bir şekilde şampıyon olacağı sıklette sakatlığı nedenıyle malesef Türkiye üçüncüluğuyle yetınmek zorunda kalmiştır

 

Ayrıca Rıze Kardeşlerspor klubü adına dövüşen sporcularımız  Alperen Uzun genc erkekler Türkiye ıkıncısı,  Emır Bırıncı ıse Yıldız erkekler Türkiye üçüncüsü olmuştur.

 

Öncelıkle bu başarıları bize nasıp eden ALEMLERİN rabbı Allah'ıma hamd edıyorum.


Emeklerını boşa çıkarmadıkları için tum sporcularımı tebrık eder çaykur Rızespor kulubüne teşekkür ederim . Ayrıca sosyal hayatımın her anında ve her  zaman yanımda olduğu gıbı maçlarda da köşede bir an olsun benı yanlız bırakmayarak elınden gelen desteğını esırgemeyen hatta fazlasını yapan can kardeşim Ergun Çakmakcı hocamıza da sonsuz şükranlarımı sunarak teşekkürler ediyorum

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi