CENGİZ'DEN UCUZ MAZOT İDDİALARINA YANIT

Rize 17.06.2022 - 16:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1872+ kez okundu.
 

CENGİZ'DEN UCUZ MAZOT İDDİALARINA YANIT

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz:; “Cengiz’in kamyonlarına ucuz mazot mu satılıyor ”AÇIKLAMASINA CENGİZ HOLDİNG'TEN CEVAP GELDİ. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz AKP’ye yakınlığı ile bilinen Cengiz İnşaat’ın Rize’de yapılan İyidere Lojistik Liman inşaatı, Şehir Hastanesi dolgu inşaatı ve Rize – Artvin Havaalanı dolgu inşaatında çalışan iş makineleri ve kamyonların ucuz mazot aldığına dair kamuoyunda seslendirmeler olduğunu belirterek, “İş makineleri ve kamyonlarda kullanılan mazotun fiyatı nedir?” diye sormuştu.   İşte bu soruya Cengiz'in Cevabı.  CHP İL BAŞKANI SALTUK DENİZ'İN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYNIZ

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz:; “Cengiz’in kamyonlarına ucuz mazot mu satılıyor ”AÇIKLAMASINA CENGİZ HOLDİNG'TEN CEVAP GELDİ.



CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz AKP’ye yakınlığı ile bilinen Cengiz İnşaat’ın Rize’de yapılan İyidere Lojistik Liman inşaatı, Şehir Hastanesi dolgu inşaatı ve Rize – Artvin Havaalanı dolgu inşaatında çalışan iş makineleri ve kamyonların ucuz mazot aldığına dair kamuoyunda seslendirmeler olduğunu belirterek, “İş makineleri ve kamyonlarda kullanılan mazotun fiyatı nedir?” diye sormuştu.
 

İşte bu soruya Cengiz'in Cevabı. 

CHP İL BAŞKANI SALTUK DENİZ'İN AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYNIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi