CERVATOĞLU BASIN MESUPLARİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Rize 11.01.2022 - 13:28, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2034+ kez okundu.
 

CERVATOĞLU BASIN MESUPLARİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment CERVATOĞLU 10 Ocak  Gazeteciler günü münasebetiyle bugün Belediyenin sosyal tesislerinde  düzenlediği kahvaltılı toplantıda Rize ve Bölgelerdeki   Gazeteciler ile bir araya gelerek Gazetecilerin gününü kutladı.         Yerel basın mensuplarının katılımının fazla olduğu toplantıda ,Basın mensuplarının sorularını başkan CERVATOĞLU açık şekilde cevaplandırdı.       Başkan Ercüment CERVATOĞLU kısa bir zaman zarfında yerel basın mensuplarına ilçesinde yapılan yapılmakta olan projeler hakkında geniş açıklamalarda bulunacağını ifade ederek kahvaltılı toplantıyı sonlandırdı.

Rize Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment CERVATOĞLU 10 Ocak  Gazeteciler günü münasebetiyle bugün Belediyenin sosyal tesislerinde  düzenlediği kahvaltılı toplantıda Rize ve Bölgelerdeki   Gazeteciler ile bir araya gelerek Gazetecilerin gününü kutladı.
       

Yerel basın mensuplarının katılımının fazla olduğu toplantıda ,Basın mensuplarının sorularını başkan CERVATOĞLU açık şekilde cevaplandırdı.
     

Başkan Ercüment CERVATOĞLU kısa bir zaman zarfında yerel basın mensuplarına ilçesinde yapılan yapılmakta olan projeler hakkında geniş açıklamalarda bulunacağını ifade ederek kahvaltılı toplantıyı sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi