Cezaevinden izinli çıktı, tartıştığı kişiyi tabancayla vurdu

Karadeniz 17.07.2020 - 23:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2591+ kez okundu.
 

Cezaevinden izinli çıktı, tartıştığı kişiyi tabancayla vurdu

ORDU'nun Altınordu ilçesinde, denetimli serbestlik uygulaması ile açık cezaevinden izinli olarak çıkan Ergin Ö. (34), tartıştığı Caner K.'yı (34) tabancayla yaraladı.   Gözaltına alınan Ergin Ö., tutuklanarak yeniden cezaevine gönderildi. Olay, sabah saatlerinde Akyazı Mahallesi’nde meydana geldi. Otomobilde sohbet eden Ergin Ö. ile Caner K. arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Otomobilden inen Ergin Ö., belinden çıkardığı tabancayla otomobile doğru ateş açtı. Bacağından yaralanan Caner K., silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Caner K.’nın sağlık durumun iyi olduğu belirtildi. Olaydan sonra kaçan Ergin Ö. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Denetimli serbestlik uygulaması ile ceza infaz kurumundan izinli olarak çıkan Ergin Ö. tutuklanarak Ordu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.  

ORDU'nun Altınordu ilçesinde, denetimli serbestlik uygulaması ile açık cezaevinden izinli olarak çıkan Ergin Ö. (34), tartıştığı Caner K.'yı (34) tabancayla yaraladı.

 

Gözaltına alınan Ergin Ö., tutuklanarak yeniden cezaevine gönderildi. Olay, sabah saatlerinde Akyazı Mahallesi’nde meydana geldi. Otomobilde sohbet eden Ergin Ö. ile Caner K. arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Otomobilden inen Ergin Ö., belinden çıkardığı tabancayla otomobile doğru ateş açtı. Bacağından yaralanan Caner K., silah sesini duyan çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Caner K.’nın sağlık durumun iyi olduğu belirtildi. Olaydan sonra kaçan Ergin Ö. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Denetimli serbestlik uygulaması ile ceza infaz kurumundan izinli olarak çıkan Ergin Ö. tutuklanarak Ordu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi