CHP' ERDOĞAN'IN İLÇESİNE ÇIKARMA YAPTI

Siyaset 24.08.2022 - 20:45, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2381+ kez okundu.
 

CHP' ERDOĞAN'IN İLÇESİNE ÇIKARMA YAPTI

CHP Rize’nin Güneysu Çıkarması CHP Rize il örgütü Güneysu’da esnafı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinlediler  CHP Rize İl Örgütü Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan’ın ilçesi Güneysu’ya çıkartma yaparak esnaf ziyaretlerinde bulundular. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz esnaf ziyaretlerinden sonra yaptığı açıklamada, “Bugün Güneysu İlçemizi ziyaret ederek Güneysulu hemşerilerimizle sohbet ettik. Güneysu İlçe Başkanımız Mustafa Kanbur, İl Başkan Yardımcımız Tahsin Kanbur, Güneysu İlçe Yönetim kurulu üyeleri İrfan Karaosman ve Murat Sivri ziyaretlerimize refakat etti.  CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, “ Güneysu’da partimize karşı bir teveccüh var. Her yerde olduğu gibi Güneysu’ da da yükselişimiz var. Güneysu’ da esnafımızı ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik. Millet ittifakı iktidarında sorunları nasıl çözümleyeceğimizi anlattık. Özellikle çay kanunu konusunda fikirlerimizi söyleyip, iktidarımızda çıkaracağımız çay kanununu esnafımıza anlattık” dedi

CHP Rize’nin Güneysu Çıkarması


CHP Rize il örgütü Güneysu’da esnafı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinlediler 


CHP Rize İl Örgütü Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan’ın ilçesi Güneysu’ya çıkartma yaparak esnaf ziyaretlerinde bulundular. CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz esnaf ziyaretlerinden sonra yaptığı açıklamada, “Bugün Güneysu İlçemizi ziyaret ederek Güneysulu hemşerilerimizle sohbet ettik. Güneysu İlçe Başkanımız Mustafa Kanbur, İl Başkan Yardımcımız Tahsin Kanbur, Güneysu İlçe Yönetim kurulu üyeleri İrfan Karaosman ve Murat Sivri ziyaretlerimize refakat etti. 


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, “ Güneysu’da partimize karşı bir teveccüh var. Her yerde olduğu gibi Güneysu’ da da yükselişimiz var. Güneysu’ da esnafımızı ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik. Millet ittifakı iktidarında sorunları nasıl çözümleyeceğimizi anlattık. Özellikle çay kanunu konusunda fikirlerimizi söyleyip, iktidarımızda çıkaracağımız çay kanununu esnafımıza anlattık” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi