CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN, KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ARTVİN 25.09.2021 - 20:33, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2408+ kez okundu.
 

CHP İLÇE ÖRGÜTÜNDEN, KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

CHP HOPA İLÇE ÖRGÜTÜNDEN, KAYMAKAM ÜÇÜNCÜ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve ilçe örgütü, Hopa İlçe Kaymakamı olarak atanan Gürkan Üçüncü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. DAHA GÜZEL BİR HOPA İÇİN GAYRET VE ÇABA SARF ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ Hopa İlçe Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete ilişkin olarak konuşan Başkan Aydemir: "Hopa İlçe Kaymakamımız olarak göreve başlayan Sayın Gürkan Üçüncü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gerçekleşen ziyarete CHP Hopa İlçe Örgütü yönetim üyelerimiz, Hopa Belediye Başkan Yardımcımız, CHP İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımız katılım sağladılar. Sayın Kaymakamımız Gürkan Üçüncü'ye yeni görevinde başarılar diledik. Hopa için her zaman her konuda iş birliğine hazır olduğumuzu belirttik. Ziyarette bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımıza tekrar hayırlı olsun. Hep birlikte daha güzel bir Hopa için gayet ve çaba sarf etmeye devam edeceğiz" dedi. Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir nezdinde ilçe örgütüne teşekkürlerini iletti.

CHP HOPA İLÇE ÖRGÜTÜNDEN, KAYMAKAM ÜÇÜNCÜ'YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir ve ilçe örgütü, Hopa İlçe Kaymakamı olarak atanan Gürkan Üçüncü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


DAHA GÜZEL BİR HOPA İÇİN GAYRET VE ÇABA SARF ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Hopa İlçe Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete ilişkin olarak konuşan Başkan Aydemir: "Hopa İlçe Kaymakamımız olarak göreve başlayan Sayın Gürkan Üçüncü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.


Gerçekleşen ziyarete CHP Hopa İlçe Örgütü yönetim üyelerimiz, Hopa Belediye Başkan Yardımcımız, CHP İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarımız katılım sağladılar.


Sayın Kaymakamımız Gürkan Üçüncü'ye yeni görevinde başarılar diledik. Hopa için her zaman her konuda iş birliğine hazır olduğumuzu belirttik. Ziyarette bizleri yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımıza tekrar hayırlı olsun. Hep birlikte daha güzel bir Hopa için gayet ve çaba sarf etmeye devam edeceğiz" dedi.


Hopa Kaymakamı Gürkan Üçüncü ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir nezdinde ilçe örgütüne teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi