CHP Lİ BAŞKANDAN RİZE'DE MHP Lİ BAŞKANA ZİYARET

Rize 18.09.2021 - 09:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2561+ kez okundu.
 

CHP Lİ BAŞKANDAN RİZE'DE MHP Lİ BAŞKANA ZİYARET

Artvin-Arhavi ilçesi, Belediye Başkanı İkizdere Belediye Başkanını ziyaret ederek doğal afetteki yardımları için teşekkür etti.       Arhavi’de 25 Temmuzda yaşanan doğal afette temizlik ve hafriyat boşaltma çalışmalarına destek olmak için Arhavi ilçesine araç ve iş makinesi gönderdiklerini söyleyen MHP ‘li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’komşumuza araç yardımında bulunduk ve bu insani görevdi. Biz imkânlarımız ölçüsünde yardım ettik. Bugün olsa yine yapardık. Şiddetli yağmurlar sonucu meydana gelen sel Arhavi ilçesinde maddi olarak büyük zarar yol açmıştı. Yaşanan sel felaketine imkânlarımız dahlinde temizleme çalışmalarına yardımcı olmak adına araç ve iş makinasını İkizdere Belediyesi olarak göndermiştik. Bugün Belediye Başkanım şahsıma ve ekibime teşekkür etmek için ziyaretimize geldi. Değerli Belediye Başkanım Vasfi Kurdoğlu’na bu nazik ziyaretleri için şahsım, ilçem ve ekibim adına teşekkür ederim’dedi.     CHP’li Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğdu ziyarette’’ yardımları için Hakan Başkanıma ve İkizdere Belediyesine teşekkür ediyorum. 25 Temmuzda meydana gelen sel afetinde Arhavi’de kim yardıma geldiyse hepsine teşekkür ediyorum. Böyle hizmetlerin partisi olmaz. Teşekkür ediyorum’ dedi.

Artvin-Arhavi ilçesi, Belediye Başkanı İkizdere Belediye Başkanını ziyaret ederek doğal afetteki yardımları için teşekkür etti.

     
Arhavi’de 25 Temmuzda yaşanan doğal afette temizlik ve hafriyat boşaltma çalışmalarına destek olmak için Arhavi ilçesine araç ve iş makinesi gönderdiklerini söyleyen MHP ‘li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ’komşumuza araç yardımında bulunduk ve bu insani görevdi. Biz imkânlarımız ölçüsünde yardım ettik. Bugün olsa yine yapardık. Şiddetli yağmurlar sonucu meydana gelen sel Arhavi ilçesinde maddi olarak büyük zarar yol açmıştı. Yaşanan sel felaketine imkânlarımız dahlinde temizleme çalışmalarına yardımcı olmak adına araç ve iş makinasını İkizdere Belediyesi olarak göndermiştik. Bugün Belediye Başkanım şahsıma ve ekibime teşekkür etmek için ziyaretimize geldi. Değerli Belediye Başkanım Vasfi Kurdoğlu’na bu nazik ziyaretleri için şahsım, ilçem ve ekibim adına teşekkür ederim’dedi.

   
CHP’li Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğdu ziyarette’’ yardımları için Hakan Başkanıma ve İkizdere Belediyesine teşekkür ediyorum. 25 Temmuzda meydana gelen sel afetinde Arhavi’de kim yardıma geldiyse hepsine teşekkür ediyorum. Böyle hizmetlerin partisi olmaz. Teşekkür ediyorum’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi