CHP RİZE'DE 4 İLÇEDE DAHA TEŞKİLAT KURDU İŞTE YENİ BAŞKANLAR.

Siyaset 31.01.2021 - 16:12, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2724+ kez okundu.
 

CHP RİZE'DE 4 İLÇEDE DAHA TEŞKİLAT KURDU İŞTE YENİ BAŞKANLAR.

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, dört ilçede kadın kolları başkanlıklarını oluşturduklarını belirtip İkizdere ve Güneysu kadın kollarının da Şubat ayı sonuna kadar oluşturacaklarını söyledi.  CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz yaptığı açıklamada, “Partimizin örgütlenme çalışmaları kapsamında Kadın Kollarımızın örgütlenme çalışmaları hızkesmeden devam ediyor. Son yapılan çalışmalarla 4 ilçede daha Kadın kolları örgütlerimizi kurduk. Ardeşen, Fındıklı, Pazar, Çayeli, Çamlıhemşin ve Merkez İlçelerimizde 2020 yılında ilçe kongrelerimiz yapılmış, ardından İl Kadın Kolları Kongremiz yapılmış ve yeni ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarımız oluşmuştur” dedi. Başkan Deniz, “Sağlık nedenleri ile Çayeli ve Merkez İlçe Kadın Kollarımız ve İl Kadın Kolları Başkanlarımız görevlerinden ayrılmış ve yerlerine yeni İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız atanmıştır. Yeni İl Kadın kolları başkanımızın atanmasının ardından eksik olan İlçe Başkanlıklarımızın hızlı bir şekildetamamlanması çalışmaları yapılmış ve Hemşin, Derepazarı, İyidere ve Kalkandere İlçe Başkanlarımız atanmış ve yönetim kurullarımızoluşturulmuştur. Güneysu ve İkizdere İlçe Kadın Kolları Başkanlıklarımızda Şubat ayı sonuna kadar tamamlanacaktır” dedi. Başkan Deniz, “Son duruma göre İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızın isimleri şunlardır. Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan ARDAL, Ardeşen İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgan GÜLTEKİN, Çamlıhemşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Kader DEMİRCİ, Çayeli İlçe Kadın Kolları Başkanı Ezgi ÖZDEMİROĞLU, Derepazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze OFLU, Fındıklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Cangül BOZKURT, Hemşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin AKYILDIZ, İyidere İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeter AYDIN, Kalkandere İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine ÖZÇELİK, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin PİYADEOĞLU, Pazar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten TURAN”  

CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz, dört ilçede kadın kolları başkanlıklarını oluşturduklarını belirtip İkizdere ve Güneysu kadın kollarının da Şubat ayı sonuna kadar oluşturacaklarını söyledi. 


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz yaptığı açıklamada, “Partimizin örgütlenme çalışmaları kapsamında Kadın Kollarımızın örgütlenme çalışmaları hızkesmeden devam ediyor. Son yapılan çalışmalarla 4 ilçede daha Kadın kolları örgütlerimizi kurduk. Ardeşen, Fındıklı, Pazar, Çayeli, Çamlıhemşin ve Merkez İlçelerimizde 2020 yılında ilçe kongrelerimiz yapılmış, ardından İl Kadın


Kolları Kongremiz yapılmış ve yeni ilçe başkanlarımız ve yönetim kurullarımız oluşmuştur” dedi.


Başkan Deniz, “Sağlık nedenleri ile Çayeli ve Merkez İlçe Kadın Kollarımız ve İl Kadın Kolları Başkanlarımız görevlerinden ayrılmış ve yerlerine yeni İlçe


Kadın Kolları Başkanlarımız atanmıştır. Yeni İl Kadın kolları başkanımızın atanmasının ardından eksik olan İlçe Başkanlıklarımızın hızlı bir şekildetamamlanması çalışmaları yapılmış ve Hemşin, Derepazarı, İyidere ve Kalkandere İlçe Başkanlarımız atanmış ve yönetim kurullarımızoluşturulmuştur. Güneysu ve İkizdere İlçe Kadın Kolları Başkanlıklarımızda Şubat ayı sonuna kadar tamamlanacaktır” dedi.


Başkan Deniz, “Son duruma göre İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımızın isimleri şunlardır.

Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan ARDAL,

Ardeşen İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgan GÜLTEKİN,

Çamlıhemşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Kader DEMİRCİ,

Çayeli İlçe Kadın Kolları Başkanı Ezgi ÖZDEMİROĞLU,

Derepazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze OFLU,

Fındıklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Cangül BOZKURT,

Hemşin İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülin AKYILDIZ,

İyidere İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeter AYDIN,

Kalkandere İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine ÖZÇELİK,

Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin PİYADEOĞLU,

Pazar İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten TURAN”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi